• Bulevar JNA 43 (Jajinci)
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Hacienda predstavlja jedinstveno mesto za vaše uživanje locirano u Bulevaru JNA 43 u Jajincima. Ova velelepna građevina nalik vili, predstavlja mesto koje će vam se veoma brzo i nepovratno uvući pod kožu. Igra bojama zbog koje je unikatna ova kafana vešta je borba mašte, elegancije i kreativnosti.

U kafani Hacienda ćete naći sve: Dobru pesmu i konačište, uslužno i besprekorno osoblje, pristojne  cene i dosta pozitivne energije. Kafana Hacienda će već nakon vaše prve posete postati vaše omiljeno mesto. Oduševiće vas internacionalna kuhinja, koja je dokaz da u vrhunskoj kafani za različite ukuse nema granica. Sjajne cene, karta pića i brižljivo odabran jelovnik su ono što će vas posebno oduševiti. Kafana Hacienda može da primi 150 ljudi, što je idealno za proslave različitog tipa, bilo da su u pitanju rođendani, proslava diplome ili veridbe.

Ono što je takođe izuzetno jeste činjenica da kafana Hacienda poseduje sopstveni parking, tako da o svom prevoznom sredstvu ne morate brinuti dok stre prepušteni vrhunskom provodu. Kafana Hacienda otvorena je za vaš provod od 22 h, pa sve do 4 h iza ponoći. Ono što je sigurno, a i što su mnoge mušterije potvrdile jeste da ovde ničega ne manjka i odavde nikada ne možete da izađete nezadovoljni. Ovde se prepliću romantika Šanz-Elizea, miris besanihih Sicilijanskih noći i dodir našeg domaćeg i neprevaziđenog gostoljublja. Za provod sa prijateljima, romantične trenutke, prve ljubavi, najlepše trenutke vašeg života idealan i nepogrešiv izbor je kafana Hacienda.

Nemojte nam verovati! Uverite se sami. Posetite kafanu Hacienda i iskusite jedinstveno uživanje u hedonističkim čarima ovog prelepog mesta. Uz pop i folk melodije ovde ćete garantovano iskusiti neke od najlepših momenata vašeg provoda u prestonici. Dovoljno je samo da se prepustite provodu koji vam je dostupniji nego ikada. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je kafana Hacienda jedina kafana u gradu koja nudi mogućnost da u njoj prespavate! Naime, iznad kafane nalaze se udobne sobe, idealne za one koji malo više popiju! Iskoristite sve pogodnosti! Uživajte u Haciendi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Hacienda
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija Simic

Pristojne cene i ljubazno osoblje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Hacienda