• Dimitrija Tucovića 1
    Beograd, Zvezdara
  • 19:00h - 03:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Hodač odiše odličnom atmosferom, i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke u kafani Hodač. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas. Kafana se nalazi na Zvezdari u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. 

Kafana Hodač Beograd rezervacije - online brzo i lako

Hodač kafana ima kapacitet od 70 mesta, i ako na mali broj mesta dodamo i činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Hodač.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u popularnu kafanu Hodač

Hodač kafana je mesto gde su svi dobrodošli, važno je samo da ste raspoloženi za dobro društvo i dobar provod. Konačno, devojke su počele da posećuju kafanu. Izgleda da je prošlo vreme kada se jedna devojka u kafani osećala ugroženo. Muškarci mogu da budu kavaljeri kao što je nekada bilo moderno, a danas poželjno. 

Kafana Hodač pokušava da oživi tradiciju boema, vreme kada je kafana bila institucija, jer danas kako kažu stariji nema ni “b” od boema, ma koliko neki mešali vinjak i pivo ili tako izgledali. Neki bi da budu boemi, ali se jednostavo boje za zdravlje, pa radije idu u teretanu. Ima raznih slučajeva. Vi budite hrabri, pa probajte.

Opis Hodač kafane - mesto koje vredi posetiti

Kafana Hodač je spoj tradicionalnog i novog. Drvena kućica, kariranih stolnjaka, sa stihovima na zidovima koji su obeležili svako vaše pijanstvo i u kojima ste se pronalazili i uživali, burencetom iz koga se toči domaća rakija i retro točilicom za penušavi nektar zvani pivo. Na pićovnicima, kako se danas to popularno kaže, urađenim opet u autentičnom stilu nalaze se isto takve cene. Gde ste još našli Zaječarca za 100 dinara?!

Enterijer prekrasne kafane Hodač

Kafana Hodač jedna od najboljih boemskih i starogradskih kafana na Zvezdari, pruža vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Ovo je jedna od beogradskih kafana koja očarava svojim izgledom i atraktivnom ponudom. 

Muzika koja se sluša u Hodač kafani

Kafana Hodač neguje narodnu tradiciju, jer vas Tozovac, Miroslav Ilić, Zvonko Bogdan i Toma Zdravković posmatraju sa zida i podsećaju na ulogu kafane. Ovde se svake večeri čuju muzika i smeh, Žuća i Nole su gitarom i harmonikom već osvojili i zagrejali srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju.

Kafana Hodač adresa - lokacija na kojoj se nalazi

Kafana Hodač je popularna kafana koja se nalazi nedeleko od Vukovog spomenika, u ulici Dimitrija Tucovića 1. Odlična lokacija za sve one koji cene pravi kafanski provod i neguju boemski način života da uživaju u sjajnoj atmosferi ove kafane. 

Parking u neposrednoj blizini Hodač-a

Za sve one koji žele da sopstvenim automobilom posete Hodač kafanu na raspolaganju je ulični parking ili garaža kod Vukovog spomenika gde bezbedno možete ostaviti svoj automobil dok uživate u sjajnom provodu. 

Radno vreme Hodač kafane

Hodač kafana je otvorena svakog dana, od ponedeljka do nedelje, a radno vreme je od 19:00h pa sve do 03:00h. Svi ljubitelji pravog kafanskog provoda ovde mogu da provedu nezaoravno vreme u vrhunskom provodu do ranog jutra. 

Čikica u drvetu vas čeka, dođite i vi na “Jedan dim, jednu čašu još, jednu pesmu i jednu seku”, kao u pesmi Đure Jakšića, a mi vam garantujemo da ćete se vratiti po još. Jer zapamtite: Kafana je spomenik slobodnom životu i mesto ustanka protiv mentalne robije. Mislite o tome.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Hodač
Average rating:  
 1 reviews
 by Dusan

Spoj tradicionalnog i novog, sve preporuke!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Hodač