• Zemunski park 2 (u sklopu hale Pinki)
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Impress se nalazi u Zemunu, tačnije na adresi Zemunski park 2 (u sklopu hale Pinki).

Ono što vam kafana Impress pruža jeste nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma, besprekornu uslugu od strane vrhnskog i profesionalnog osoblja, koje je uvek spremno da vas usluži i da vam izađe u susret. Konobari kafane Impress su ujedno i vaši najbolji prijatelji za provod ili rame za plakanje.

U kafani Impress sigurno ćete uvek naići na prijatno raspoloženje, dobre duše, kao i neizmerni komfor. Opuštenost skladno pomešana sa sofisticiranim i elegantnim elementima omogućava neponovljivi i jedinstveni doživljaj. Enterijer je takođe veoma prijatno uređen, i u svakom smislu podređen vašem uživanju. Arhitektonski koncept kafane Impress je takav da nema lošeg mesta, pa vam ništa neće promaći, i uvek možete biti u samom centru zbivanja.

Kapacitet kafane Impress je 250 ljudi, a svi gosti su uvek vidno raspoloženi i maksimalno zadovoljni uslugom i čitavim konceptom ovog sjajnog mesta. Kafana poseduje barske stolove, kafanske stolove i separee.

Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Impress jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta.

Pored svega toga, u kafani Impress uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori, tokom čitave večeri, čak do do tri sata iza ponoći. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

Prednost kafane Impress je ta što se ispred kafane nalazi besplatan parking velikog kapaciteta.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom da ima dobro i da se zamezi i pojede, onda sa kafanom Impress nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i u sve ovo se uverite i sami!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Impress
Average rating:  
 1 reviews
 by Stanko

Odlicna kafana, super provod i odlicne rakije


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Impress