• Save Jovanovića 66a (kod Farmaceutskog fakulteta)
  • 18:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Jaram nalazi se u ulici Save Jovanovića 66a, a ovo je jedno od autentičnih i tradicionalnih mesta po kojima se prepoznaje duh Srbije.

Vrhunska kuhinja, odlična usluga, originalni dizajn enterijera doprineli su da kafana Jaram bude prepoznatljiva, posebna i poznata. Tim koji stoji na čelu ove malene oaze hedonizma, zna kako pripremiti dobro jelo i pružiti odgovarajuću uslugu za specijalitete koje možete naći samo kod nas.

Kafana Jaram svojim menijem, ali i ambijentom prosto oduzima dah. Urađena je u etno stilu kombinovanjem kamena, pune cigle i drveta ukombinovanim veoma skladno. Tu su naravno i stare zavese, ćilimi, narodna nošnja konobara, glineno i drveno posuđe i još koje đakonije. Na ulazu će vas odmah „kupiti“ prijatna dobrodošlica i po koja konobarska doskočica kao i opuštena atmosfera uz muziku i tamburice. Meni je zaista raznovrstan. Počev od nekoliko vrsta domaće rakije koja se služi u unučićima, do kajmaka, kiselog kupusa, proje, pa i svima poznatie pizze i paste. Kafana Jaram je definitivno mesto koje ne treba propustiti.

U kafani Jaram svakog četvrtka, petka i subote očekuja vas živa živa muzika uz harmoniku, gitaru i mnogo iznenađenja, a fenomenalan provod ne izostaje. Zagarantovano dobra atmosfera uz domaću tradicionalnu hranu i pravi ukus rakije i ostalog raznovrsnog pića, pružiće vam provod kakav ste i očekivali.

Kompletna kafana Jaram je urađena u etno stilu, a u ponudi je stara tradicionalna kuhinja, sa starim, davno zaboravljenim receptima naših baka. Starije generacije neka se prisete svadbarskog kupusa, podvarka, punjenih paprika, čorbastog pasulja, roštilja koji se topi u ustima i mnogo toga a novije neka osete kako se nekad dobro i zdravo jelo. Takođe, jedinstven pogled iz ovakve kafanice nećete nigde naći.

Mesta ima za svakog ko želi dobro da pojede, popije i provede prijatne trenutke tokom dana ili u večernjim časovima. Tu je i pokrivena letnja bašta kao i terasa, a u unutrašnjosti kafanice ima oko 40 mesta. Ako želite da u toku boravka u kafani Jaram prijatno iznenadite vašeg prijatelja, voljenu osobu ili nekog gosta, recite osoblju ove kafane jer Jaram radi za vas i zbog vas.

Ne dozvolite da Vam drugi pričaju kako je lepo u Jaram kafani, dođite da se sami uverite u to.

Nakon jednog dolaska u ovu kafanicu, sigurni smo da ćete propevati stihove “Obišo sam sveta dosta, al u Jaramu mi srce osta..”

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Jaram
Average rating:  
 1 reviews
 by Masa

Obozavamo ovde da dodjemo na rucak, odlicna hrana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Jaram