• Bulevar Kralja Aleksandra 89 (ulaz iz Luke Vukalovića)
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 02:30h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 160 Ljudi

Program kafane

PETAK 22. Mart
Igor Popović i Sanja Cvetković

SUBOTA 23. Mart
Stevan Madžarević i Dejana Marinković

NEDELJA 24. Mart
Kafansko veče

SREDA 27. Mart
Karaoke

Kafana Jazbina nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, dok je ulaz iz ulice Luke Vukalovića. Ova popularna prestonička kafana postoji već šest godina i za to vreme stekla je ogroman broj stalnih gostiju, kao i veliku reputaciju. Kafana Jazbina važi za jedno od najlepših boemskih mesta u našoj prestonici i uvek pruža vrhunski i neponovljivi provod.

Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Kafana Jazbina nesumnjivo je sinonim dobrog provoda, i za vaše uživanje otvorena je do dva sata iza ponoći. Kafana Jazbina jedna je od retkih kafana koja radi čak sedam dana u nedelji i uvek je tu da vam pruži izvanredan provod. Svakog dana kafana Jazbina nudi vam provod drugačijeg koncepta, a tu su i redovne promocije pića. Na promocijama su, u zavisnosti od dana, razne vrste fantastičnih rakija, nezaobilazni Johnnie Walker, Smirnoff i drugo. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da čak i kada nema promocija, cene su vrlo pristupačne i pogodne za svačiji džep.

Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume. Odrađen je u kombinaciji cigle i drveta, a posebnu čar daje misteriozno osvetljenje. Što se muzike tiče, program zadovoljava visoke standarde. Kafana Jazbina svoj repertoar usmerava žanrovski ka kvalitetnoj pop, folk i starogradskoj muzici. Repertoar, kao i sastavi, uvek su pažljivo birani sa samo jednim ciljem: da gosti kafane Jazbina budu maksimalno zadovoljni i da nemaju nikakve zamerke. Izvođači koji ovde nastupaju imaju mnogo profesionalnog iskustva, sposobnost da vrlo lako prepoznaju strukturu publike i da joj se prilagode, a samim tim i uvek naprave atmosferu za pamćenje.

Kafana Jazbina je kapaciteta od 160 ljudi, a raspoloženje uvek na zavidnom nivou. Kafana Jazbina često ističe da je upravo ona mesto gde uđeš sam, a izađeš sa minimum dva kuma. Atmosfera je uvek prijatna, a svi, od gostiju do konobara, spremni za druženje i veselje. Kada god da posetite kafanu Jazbina provešćete se sjajno i ono što je sigurno jeste da se nećete pokajati.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Jazbina

Mapa - Kafana Jazbina