• Cetinjska 15
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Jedno Mesto nalazi se u Cetinjskoj ulici broj 15. Smeštena je u samom centru grada, blizu Bajlonijeve pijace i čuvene boemske četvrti Skadarlije. Kapacitet kafane je 200 ljudi, dok je radno vreme od devet sati ujutru do četiri sata iza ponoći.

Enterijer, ali i eksterijer predstavljaju priču za sebe. U ovoj kafani svako će naći odgovarajuće mesto za sebe, obzirom da postoje i kafanski stolovi za sedenje, ali i pultovi i barski stolovi. Uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, poželećete da i ovo postane Vaše "Jedno Mesto". Takođe, treba dodati i izuzetno lepu baštu koja odiše starim kafanskim duhom.

Ova kafana je jedno od retkih mesta gde se dobra muzika i pristupačne cene pića podrazumevaju, a svaka noć je nezaboravna. Iz kafane obećavaju opuštanje uz muziku, dobru hranu i piće, sjajan provod i uživanje zbog kog ćete poželeti da postanete stalni gosti. Od velike ponude prestoničkih boemskih mesta izdvaja ih upravo specifični duh koji gaje, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića koji zadovoljavaju goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan. Odlična muzička ponuda, koja zadovoljava različite muzičke ukuse, svrstava kafanu Jedno mesto u nezaobilazne destinacije na mapi najboljeg i najluđeg noćnog života.

U ambijentu koji Vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Kada se tome doda i vrhunska usluga, kao i atmosfera koja krasi kafanu Jedno Mesto, sigurni smo da je dobar provod zagarantovan.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Jedno Mesto