• Cetinjska 15
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Jedno mesto je smeštena u samom centru Beograda, i predstavlja pravo mesto za moderne boeme koji traže mesto sa dobrom muzikom, pristupačnim cenama i, što je najvažnije, kafanu sa dušom!

Kafana Jedno mesto rezervacije - napravite rezervaciju brzo i lako

Kako je jedno od najpopularnijih mesta u gradu upravo kafana Jedno mesto Cetinjska ulica uveče postaje mesto okupljanja ljudi koji izlaze ovde. Kako je zainteresovanost velika, rezervacije su obavezne, a Beograd noću je tu kako biste brzo i lako došli do željenog mesta u kafani.

Za provod koji može da pruži samo kafana Jedno mesto rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto je Jedno mesto kafana u koju bi trebalo izaći?

Jedno mesto predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, pa se ovde prijatn osećaju i stari boemi, baš kao i mlađe generacije. Ova kafana je jedno od retkih mesta gde se dobra muzika i pristupačne cene pića podrazumevaju, a svaka noć je nezaboravna.

Poznato je da je Jedno mesto kafana koja takođe predstavlja spoj dnevnog i noćnog života, pa ovde možete započeti dan uz kafu i njihove specijalitete, a noć donosi jedinstven provod uz zvuke najbolje muzike.

Iz kafane obećavaju opuštanje uz muziku, dobru hranu i piće, sjajan provod i uživanje zbog kog ćete poželeti da postanete stalni gosti. Od velike ponude prestoničkih boemskih mesta izdvaja ih upravo specifični duh koji gaje, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše.

Kafana pivnica Jedno mesto - opis ambijenta koji osvaja goste

Kafana Pivnica Jedno mesto je tačan naziv ovog lokala, jer kao što smo pomenuli, on spaja tradiciju srpske kafane sa modernim načinom noćnog provoda, specifičnog za pivnice. Kapaciteti kafane su takvi da se ovde može smestiti 200 ljudi. Goste osvaja fantastično uređenje objekta, u kombinaciji sa muzikom koju ove možete čuti.

Enterijer kafane Jedno mesto - unikatno mesto za provod

Enterijer, ali i eksterijer predstavljaju priču za sebe. U ovoj kafani svako će naći odgovarajuće mesto za sebe, obzirom da postoje i kafanski stolovi za sedenje, ali i pultovi i barski stolovi.

Uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, poželećete da i ovo postane Vaše "Jedno Mesto". Takođe, treba dodati i izuzetno lepu baštu koja odiše starim kafanskim duhom. Nema sumnje da je Jedno mesto kafana koju se, zahvaljujući svom uređenju, sigurno nalazi na mnogim fotografijama za društvene mreže.

Muzika koju možete čuti u Jednom mestu

Odlična muzička ponuda, koja zadovoljava različite muzičke ukuse, svrstava kafanu Jedno mesto u nezaobilazne destinacije na mapi najboljeg i najluđeg noćnog života. Uz muziku koju nudi kafana Jedno mesto Cetinjska ulica i centar grada magično privlače sve goste željne dobrog provoda.

Kafana Jedno mesto cenovnik

Uz bogat izbor domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića koji zadovoljavaju goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan. Međutim, veliki izbor pića nije jedina prednost ovog lokala. Kada je u pitanju kafana Jedno mesto cenovnik je izuzetno pristupačan, prilagođen svima koji žele da se ovde provedu.

Cene piva se kreću od 180 do 350 dinara, rakije su oko 200 dinara, a kokteli se takođe mogu naći po povoljnim cenama.

Kafana Jedno mesto Beograd - lokacija

Uz kafanu Jedno mesto Cetinjska 15 postaje omiljeno mesto za izlazak Beograđana. Smeštena je u samom centru grada, blizu Bajlonijeve pijace i čuvene boemske četvrti Skadarlije.

Kafana pivnica Jedno mesto - parking

Gostima je obezbeđen parking, a ukoliko ne stignete da zauzmete mesto možete parkirati na nekom od brojnih parking mesta koje se nalaze u okolini kafane.

Kafana Jedno mesto Beograd - radno vreme

Radno vreme kafane Jedno mesto je od devet sati ujutru do četiri sata iza ponoći. Muzički program je obezbeđen od srede do subote, sa početkom od 20h sredom i četvrtkom, a 20:30h petkom i subotom.

U ambijentu koji Vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Kada se tome doda i vrhunska usluga, kao i atmosfera koja krasi kafanu Jedno Mesto, sigurni smo da je dobar provod zagarantovan. Rezervišite mesto u ovoj kafani uz Beograd noću, a nakon provoda obavezno pogledajte galeriju beogradskog noćnog života, kako biste našli svoje slike iz kafane.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Jedno Mesto
Average rating:  
 1 reviews
 by Tijana

Fenomenalno mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Jedno Mesto