• Vojislava Ilića 86
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Još Ovu Noć nalazi se na Vračaru, u ulici Vojislava Ilića 86. Enterijer kao sa razglednica na kojima je prikazan stari grad, izvanredna živa muzika, najbolje srpske rakije, podsetiće vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca.

Kafana Još Ovu Noć, podsetiće vas na naše najviđenije boeme i vreme kada su oni na karirarim stolnjacima i violinama na uvce stvarali svoje najlepše pesme. A fenjeri, drveni stolovi i stolice, zidovi koji imaju dušu i oslikavaju baš ono vreme za kojim se pati, praćeni adekvatnom muzikom koja bas uvek pogodi vasu pesmu garant su dobrog i nezaboravnog provoda.

Neobičan, specifičan i izazovan duh koji struji duž kafane Još Ovu Noć, navešće vas da se opustite i prisetite najlepših trenutaka u svom životu, kada ste voleli, prvi put ljubili, patili , plakali i sve to za kafanskim stolom uz muziku koja vas dira.

U kafani Još Ovu Noć piće je izuzetno kvalitetno, a cene pristupačne, baš prilagođene boemskom džepu. Dok slušate svoju omiljenu pesmu, uživate u srpskim rakijama ili izvanrednom vinu imate mogućnost i da zamezite.

U ovom boemskom hramu, rezervacije su obavezne, ali su besplatne. Muzika koja će učiniti da stara vremena ožive pred vama, dok gledate stare slike na zidovima kafane, uživaćete u taktovima pesama koje su simbol dobrog provoda. Ljubazno osoblje će učiniti da vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate,plešete i pevate.

I bas po taktovima pesme Još ovu noć za njene oči, još ovu noć za njeno lice, svirači ce naštimati vaše emocije i vaše raspoloženje podići na najviši mogući nivo. U duhu boemske tradicije, vrata kafane Još Ovu Noć, iza kojih će se odigrati sada neka vaša ljubavna priča, možda nastati neka vaša ljubavna pesma za vas su otvorena svakog dana od srede do nedelje. Još ovu noć je simbol dobrog provoda, dođite i provedite se bolje nego ikad.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Još Ovu Noć
Average rating:  
 1 reviews
 by sneza

Pamtim dobar provod u ovoj kafani


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Još Ovu Noć