• Ada Ciganlija, lokal br. 1
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 03:30h
  • Folk
  • 280 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana na Adi je nova kafana u prestonici i prvi je lokal sa Makiške strane. Ovo leto na ovom mestu će se čuti kafanski zvuci. Na oduševljenje svih beogradskih boema, ova kafana će raditi od 22h do 3:30 h i može da ugosti 280 ljudi. Petkom vas očekuju klupske svirke, dok je subota rezervisana za meraklijsko veče.

Otvaranjem Kafane na Adi, pravi boemi konačno su dobili mesto gde će u potpunosti moći da uživaju uz pravu kafansku muziku, ali i u klupskom ambijentu koji je dekorisan kariranim stolnjacima, kombinovan sa modernim elementima. Ovo je izuzetno interesantno, jer do sad nije viđeno u Beogradu. Pored velike i raznovrsne ponude pića, kafana Kafana na Adi može se pohvaliti fenomenalnom domaćom rakijom, i domaćim vinom punog ukusa!

Cene su prilagođene svačijem džepu, pa se ovde zaista možete dobro provesti ne razmišljajući da li će vas račun neprijatno iznenaditi. Osoblje je izuzetno ljubazno, a usluga na vrhunskom nivou. U kafani Kafana na Adi muzički repertoar pretežno se žanrovski definiše kao folk, odnosno na pravu kafansku muziku uz koju ne možete, a da ne ustanete i zaigrate!

Iako je Kafana na Adi novootvoreno mesto u Beogradu, ljubitelji dobrog provoda već su otkrili sve čari koje ovo izuzetno mesto krije. Interesovanje za Kafanu na Adi je veoma veliko, stoga su rezervacije, iako besplatne, uvek obavezne. Proverite zašto je kombinacija klupske i kafanske atmosfere pun pogodak za najluđi noćni provod! Dođite i provedite se najbolje do sada!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana na Adi
Average rating:  
 1 reviews
 by Ivica

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana na Adi