• Cara Nikolaja 74
    Beograd, Vračar
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop / Folk / Rock
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kafanica Klupče nalazi se u centru Vračara, u ulici Cara Nikolaja II 74. Ovo malo i udobno utočište u centru grada, osnovano je davne 2005. godine, a posle menjanja lokacije i vremena, zadržalo je svoje prepoznatljivo ime i odličnu uslugu.

Kafana Kafanica Klupče je novo mesto sa starom tradicijom. Mesto gde se okupljaju mladi, ali i stariji naraštaj koji se još uvek oseća mlado. Iza kafane Kafanica Klupče su godine i godine svirki, tematskih večeri, sportskih događaja, pravljenja zimnice i roštilja u dvorištu, a ispred njega još mnogo mnogo toga novog i lepog. Dođite u kafanu Kafanica Klupče i videćete.

Ovo je mesto za sve one koji znaju da uživaju i vole kućnu atmosferu, a tako je u Klupčetu. U kafani Kafanica Klupče se organizuje žive svirke "od stola do stola" gde zaista bude kao na fotografijama starih beogradskih kafana. Ovde možete čuti raznovrsne bendove, koji većinom sviraju pop rock muziku, dok su pojedinim danima na repertoaru razni Dj-evi.
Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese, sve se oprašta.

U kafani Kafanica Klupče se pije naješće rakija, pivo, kokteli, a sada se možete okrepiti i kuvanim vinom koje itekako ume lepo da zagreje. Dodatni plus je i to što su cene pića jako niske, da ih oni dodatno snižavaju kad su promocije. To nećete naći nigde osim u kafani Kafanica Klupče.

Enterijer kafane Kafanica Klupče nije mnogo veliki, ali upravo je to lepota ovog lokala jer su svi gosti međusobno prisni. Tako su se ovde izrodila neka divna prijateljstva i po koja ljubav. Mnoge lepe priče su nastale u klupčetu, a sledi ih još mnogo, mnogo… Dođite i vi da čujete neku, ali i ispričate svoju.

Kafana Kafanica Klupče se sastoji iz dva dela, koja deli barski sto, dok su sa strane raspoređeni šankovi. Kafana Kafanica Klupče raspolaže sa nekoliko povećih stolova, pogodnih za veća društva, a svakako se nađe mesto i za manje društvo, koje se, nekim čudom u ovoj kafanici do kraja večeri uvek proširi. Ambijent je veoma prijatan i veseo, sa raznobojnim, tačnije crveno - zelenim tapetama.

Velika bašta uokvirena zelenilom u letnjim danima je pun pogodak za vaš beg od svakodnevice. Sedeći u bašti kafane Kafanica Klupče imaćete utisak kao da ste otišli na neko daleko putovanje van grada, a ne da ste u sred samog centra.

Takođe, kafanu Kafanicu Klupče je moguće iznajmiti i za organizovanje privatnih proslava, zabava ali i nekih kulturnih dešavanja poput izložbi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafanica Klupče
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

Dolazile smo ovde uvek kada je bio Dj! Nedostaje nam taj provod!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafanica Klupče