• Deligradska 27
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kafanica Stari Dif locirana je u Deligradskoj ulici broj 27, odnosno nalazi u zgradi Starog Difa na prvom spratu. Ovo izuzetno mesto pruža nezaboravan kafanski provod, i jedno je od traženijih kada je provod ovakvog tipa u pitanju.

Ono što je vrlo specifično jeste da kafana Kafanica Stari Dif predstavlja svojevrsnu kombinaciju kafane i kluba, stoga pruža jedinstven provod kakav ne možete iskusiti nigde u prestonici. U kafani Kafanica Stari Dif možete se provoditi od 22 h, pa sve do 3 h iza ponoći, bez stresa koji izazivaju visoke prestoničke cene, jer od samog otvaranja ovo mesto gaji tradiciju cena pristupačnih svačijem džepu. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je ponuda pića izuzetno velika, a da su cene izuzetno korektne.

Akcenat u kafani Kafanica Stari Dif je na opuštenom provodu, velikom poštovanju gostiju i pravoj boemskoj atmosferi, koja ne prelazi granice elegancije i sofisticiranosti. Muzika je žanrovski usmerena ka pop i folk melodijama, u zavisnosti od toga koji dan u nedelji odaberete za vaš provod u kafani Kafanica Stari Dif. Ono što je sigurno, koji kod žanr da se zadesi, muzika će apsolutno zadovoljavati visoke muzičke standarde. U večernjim satima obično dominira nenapadna akustična muzika, koja vam omogućava da se provedete prijatno, i opustite uz neke od najlepših kafanskih numera.

Kafana Kafanica Stari Dif kapaciteta je oko 150 ljudi, i može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju, koji se u ovu kafanu uvek rado vraćaju, a napuštaju je u iščekivanju naredne kafanske noći. Što se usluge tiče, besprekorna je i na izuzetno visokom nivou. Zaposleni će vas uvek rado ugostiti i na vrlo prijatan i ljubazan način ispuniti sva vaša očekivanja.

Kafana Kafanica Stari Dif ima izuzetan enterijer koji je podređen vašem provodu, odnosno u zavisnosti od toga kako je vama najprijatnije, ovde možete uživati uz prostrani šank, pult, stajati ili opušteno igrati za barskim stolom, ili se možete intimnije provoditi u ekskluzivnim separeima.

Proverite zašto je Kafanica Stari Dif Idealno mesto za vaš izvanredan provod .

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafanica Stari Dif
Average rating:  
 1 reviews
 by Ficko

Muzika bila prava kafanska! Super smo se provodili ovde!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafanica Stari Dif