• Kej Oslobođenja 73
    Beograd, Zemun
  • 21:30h - 02:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kajak je otvorena u prostoru na kom se nekad nalazio kajak klub Zemun. Adresa kafane je Zemunski kej 73 (Kej oslobođenja 73), Beograd (Zemun). Na obali reke i sa prelepim pogledom na Dunav, kafana Kajak u veoma prijatnom i opuštajućem ambijentu, čini da se svi gosti osećaju kao da su kod kuće, a ni pravo kafansko uživanje na ovom mestu neće izostati. Kajak kafana je malog kapaciteta. Sa svega 120 mesta potrebno je na vreme izvršiti rezervaciju, a često je to potrebno uraditi i nedelju dana unapred, pogotovo kada je vikend u pitanju.

Kafana Kajak rezervacije

Zahvaljujući našem portalu brzo i lako možete napraviti rezervaciju u popularnoj kafani Kajak. To možete učiniti na nekoliko načina. Na dobro poznate brojeve telefona korisničkog call centra +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33. Zatim online. Ali za objekat kafana Kajak Beograd Noću je omogućio i rezervisanje preko aplikacije koja postoji i za iOS i za Android telefone, a uz takav vid rezervisanje ostvarujete i dodatne pogodosnoti.

Kafana Kajak

Zašto izaći na mesto kakvo je Kajak kafana?

U kafani Kajak Vas očekuje ljubazno i veoma profesionalno i raspoloženo osoblje, koje će se uz odličan meni, otvoren šank i sjajan muzički program pobrinuti za vrhunski kafanski doživljaj. Uz bogat izbor koji zadovoljava goste različitih ukusa, provod je zagarantovan.

Kajak kafana je specifična po tome što nema klinaca, a ni studenata. Pa je idealno mesto za izlazak starijih. Što je danas prava retkost među kafanama, i uopšte među mestima za noćni izlazak.

 

Obzirom da ima i kuhinju i da uz provod pored alkoholnih i bezalkoholnih pića može lepo i da se pojede ne treba da čudi što neki ovo mesto nazivaju i restoran Kajak.

Posetite nekadašnji kajak klub Zemun i uživajte u čarima boemskog provoda.

Kafana Kajak

Enterijer kafane Kajak Zemun

Kajak klub Zemun je uređen jednostavno, ima pravi kafanski ambijent u kojem se gosti osećaju prijatno. Tu su kafanski stolovi sa kariranim stolnjacima. Ono što je dobro je to da za njihovo rezervisanje nije potrebna nikakva miniimalna potrošnja, a treba istaći i to da su cene u ovoj kafani veoma pristupačne.

Kafana Kajak

Kafana Kajak Zemun - radno vreme

Radno vreme kafane Kajak je od četvrtka do nedelje. Pravi kafanski provod počinje od devet sati uveče, tako da od tada počinju da važe rezervacije! Zbog velike popularnosti i malog kapaciteta uz obaveznu rezervaciju potrebno je i da dođete na vreme, kako biste imali mesto. Kada jednom okusite čari i magiju zemunske kafane Kajak, uvek ćete joj se rado i iznova vraćati na obale Dunava. Sasvim je sigurno da je kafana Kajak Zemun načinila bogatijim za još jedno kvalitetno boemsko mesto.

Kafana Kajak

Ispred kafane se nalazi parking, ali je ograničenog kapaciteta. Međutim, nešto dalje na istom keju se nalazi veliki parking koji se plaća, kao i veći broj slobodnih parking mesta, pa ako želite da dođete svoijm automobilom imaćete gde i da se parkirate. Ali svakako ukoliko želite da popijete koju čašicu više savetujemo vam da Kajak kafanu posetite taksijem.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kajak
Average rating:  
 1 reviews
 by Milenko

pravi izbor kada je dobar provod u pitanju


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kajak