• Kapetan Mišina 37
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 02:00h (vikendom od 03:00h)
  • Folk / Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kapetanova Riznica nalazi se u Kapetan Mišinoj ulici broj 37. Ovo je kafana u srcu Beograda, sa potpuno drugačijim konceptom od svega na šta ste do sada navikli.

Kafana Kapetanova Riznica u ovoj novoj sezoni provoda, pripremila vam je za početak pravu kafansku atmosferu i sjajan muzički program tri dana u nedelji, tačnije, četvrtkom, petkom i subotom. Spremite se za hitove tamburaša, bendova, atmosferu "do jutra", i još mnogo iznenađenja

Ovde će vas sačekati jako povoljne i pristupačne cene pića, raspoloženo i nasmejano osoblje, ali i ljudi koji će vas definitivno privući da se iznova vraćate u ovu boemsku kafanu. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Dorćolu.

Kafana Kapetanova Riznica se prostire na dva nivoa, sa autentičnim enterijerom. Okićen ciglama, kamenom i drvetom, sa kariranim stolnjacima, odličnom ventilacijom i ozvučenjem, doprineće potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića i zvucima tambure.

Kafana Kapetanova Riznica postoji samo za boeme, ljude punog srca i umetničkog karaktera koji prosto znaju da uživaju.

Prava boemska rapsodija odigrava se u zdanju kafane Kapetanova Riznica. Originalno mesto u gradu sa odličnom ponudom i jedinstvenim programom. Ovde možete popiti samo najbolje vrste piva i rakije. Možete se provoditi tokom nedelje u fenomenalnoj narodnoj, folk i starogradskoj muzici samo za vašu dušu. Kafana Kapetanova Riznica je tu da vam udovolji!

Ovde ste svi dobrodošli, da zajedno igramo, plešemo, pevamo, pijemo, smejemo se, plačemo…

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - Kafana Kapetanova Riznica je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… Kafana Kapetanova Riznica vas čeka, dobrodošli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kapetanova Riznica
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kapetanova Riznica