• Patrijarha Dimitrija 41 a
    Beograd, Rakovica
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Knez je smeštena u Rakovici, odmah ispod rakovičkog mosta, u ulici Patrijarha Dimitrija 41 a. Radno vreme kafane Knez je od 22h do 04h, kapaciteta  je oko 80 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Kafana Knez je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Knez je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. Počevši od kafanskih stolova preko šanka gde možete uživati u "vreloj" atmosferi boemskog života, pa sve do velikih i komfornih sedenja. Što svakako uz topao enterijer, vrhunski muzički program, profesionalno i ljubazno osoblje, kao sinonim najvišeg kvaliteta zasigurno garantuje provod za prepričavanje.

I najprobirljivi gosti uživaće u provodu u ovoj prelepoj kafani, koja oslanjajući se na stara kafanska merila nudi sevdački provod u nešto urbanijem i modernijem ruhu. Cene u kafani Knez omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan.

Kafana Knez nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Usijana atmosfera  do ranih jutarnjih časova će vas sigurno ugrejati u zimskim danima.

Dođite u kafanu Knez i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Knez
Average rating:  
 1 reviews
 by milos

Najvise uspomena u ovoj kafani, obozavamo ovo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Knez