• Bačvanska 12
  • 21:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana K'o Nekad u Bačvanskoj 12 je vaša najveća šansa da za jednim raspevanim kafanskim stolom doživite sve za čim ste ikada u svom kafanskom životu patili. U ovoj predivnoj kafani moći ćete da evocirate sve uspomene iz mladosti, sve ljubavne uspehe i da popravite neuspehe, jer kafana K'o Nekad je šansa da preživite sve najveće kafanske čarolije u toku samo jedne večeri uz najukusnije piće i najlepše kafanske pesme koje su obeležile postojbinu svih kafana.

Kafana K'o Nekad preko dana radi od 8h ujutru kao kafić, kada ovaj predivni prostor postaje idealna šolja kafe i čašica razgovora koju možete podeliti sa onima do kojih vam je najviše stalo i u čijem društvu vam je uvek najprijatnije. Kafana K'o Nekad je životna prilika da se ušunjate u kafanske živote najvećih kafanskih asova koji su poslužili kao inspiracija za nastavnak najvećih kafanskih hitova kojima se ljubitelji kafana sa ništa manjim žarom dive i dan danas. Kafana K'o Nekad je najveselija uspomena u najavi, kafanski trenutak koji vam se kao trn uvuče u srce i uvek vas pecka nekim slatkim kafanskim i meračkim žarom kakav raspojasano živi u vašoj od danas omiljenoj kafani K'o Nekad.

Enterijer najemotivnije kafane u gradu, kafane K'o Nekad je svojevrsna kombinacija cigle i drveta, sve je sa takvim ukusom i tačnošću uređeno da će vam se na prvi pogled dopasti, jer kafana K'o Nekad naprosto odiše tom K'o nekad emocijom koja vam neće dozvoliti da zaboravite najlepše i najemotivnije trenutke vašeg postojanja. Subotom kafana K'o Nekad radi od 21h do 03h iza ponoći što je savršeno vreme da doživite i preživite pravi kafanski život sa svim propratnim lepotama i nestašlucima koji su tako lepo spakovani u jednu kafanku priču koja se jednostavno zove kafana K'o Nekad. I rertoar u kafani K'o Nekad je veoam specifičan i pravi začin za vaše srce, ovde ćete moći da doživite kafanu u jednom sasvim drugačijem obličju, jer ćete imati prilike da doživite čak i uz kubansku muziku na srpski način i mnoge kafanske čarolije bez kojih kafana ne bi vreleda svih tih kafanskih legendi i bezpogovornog obožavnja, koje je sa kafanom K'o Nekad uvećano za svako najlepše kafansko veče koje ćete provesti na ovom predivnom mestu. Kafana K'o Nekad je koketiranje sa večnošću toliko lepom, da će vam samo jedan boravak na ovom fenomenalnom mestu biti kao najslađi delovi svih najlepših uspomena skupljenih na jedno mesto i za jedan sto, na kom je ipak najvažnije ko sedi sa vama, jer to čini posebnu draž očaravajućeg kafanskog života čiji podanici sa velikim ponosom nose sve kafanske titule tik uz dušu.

Cene i usluga su na vrhunskom nivou sa osvrtom na pravo domaćinski ophođenje koje će vam se na prvu čašu omiljenog pića odmah zašiti sa leve strane grudi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana K'o Nekad
Average rating:  
 1 reviews
 by srecko

imam lepe uspomene i secanja na ovo mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana K’o Nekad