• Karamatina 27
    Beograd, Zemun
  • 21:30h - 03:30h
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Ko to tamo peva je harizmatični kućerak koji o vašem rasploženju brine već dugi niz  godina, a nalazi se u podnožju Gardoša u Karamatinoj 27 u Zemunu. Ova fantastična kafana razlog je što se kafane istinski vole, ona radi petkom i subotom, prima 80 ljudi i emituje najpozitivniju energiju na celom celcatom svetu.

Ko to tamo peva kafana - rezervacije online brzo i lako

Uz Beograd noću Ko to tamo peva kafana i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi kafana Ko to tamo peva rezervacije možete napraviti veoma brzo i lako, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, kao i putem aplikacije.

Zašto izaći u popularnu kafanu

Atmosfera u Ko to tamo peva kafani je svako veče na svom vrhuncu i sigurno je da ako jednom dođete poželećete da se ponovo vratite. Osim prekrasnog ambijenta koji odiše pravim boemskim duhom, ova kafana nudi i vrhunske specijalitete, najbolje piće, ali i sjajnu starogradsku muziku. 

Kada je u pitanju Ko to tamo peva kafana Zemun je lokacija na kojoj je ona smeštena, daleko od gradske vreve, ali opet dovoljno dobro povezana sa svim delovima grada. Ako tražite pravu, autentičnu srpsku kafanu Ko to tamo peva je onda sigurno pravo mesto za vas.

Opis kafane Ko to tamo peva

U kafani Ko to tamo peva spava šarm u svakom ćošku, ova boemska rezidencija poznata je po proslavama za rođenje dece, a svako dete dobija goblenski ram sa svojim imenom, koji stoji kao dekor u kafani. Cene su više nego boemske, vrhunksi prijatelji vašeg džepa, a atmosfera prava, pravcata kafanska, ona najbolja, ona koje nikada nije dosta i od koje se uvek traži još.

Enterijer u Ko to tamo peva kafani

Kafana Ko to tamo peva je kao slatkiš koji se ne sme probati i zbog toga se sve više i više želi i voli, ima 10 kafanskih stolova i 45 stolica, a umesto barskih stolova ima 6 barikovih burića i 25 barskih stolica.

Zavese na prozorima će učiniti da pomislite da ste na nekom starom salašu i da će svakog momenta da ušeta neka jedra lepotica i natoči vam bokal vina. Enterijer je tako topao, nekako domaćinski, a pravi boemski i po malo romantičan. 

Posebnu draž kafani daju detalji koji su veoma pažljivo pozicionarani i koji će vas lagano osvajati svaki za sebe, uz predivno osvetljenje, vaš kafanski život će dobiti posebnu notu.

Ko to tamo peva muzika - šta se sluša u poznatoj gradskoj kafani

Kafana Ko to tamo peva je zdanje svih najlepših kafanskih glasova koje ste ikad čuli, kuća svih najlepših kafasnkih žena i mesto najboljih, autentičnih kafanskih provoda u kojima se ništa ne štedi jer je muzika je san snova. 

Najlepše starogradske romanse svakog vikenda na uvce će vam pevati neponovljivi muzičari, što je još jedan dodatni razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u gradu, a to je Ko to tamo peva kafana.

Ko to tamo peva Zemun - lokacija na kojoj se nalazi kafana

Kada je u pitanju Ko to tamo peva kafana Zemun je deo grada gde se ona nalazi i gde već nekoliko godina okuplja sve ljubitelje sjajnog kafanskog provoda. Smeštena je u samom podnožju Gardoša, a adresa kafane je Karamatina 27

Parking kod kafane Ko to tamo peva

Kada je u pitanju kafana Ko to tamo peva važno je napomenuti da ovde možete veoma lako pronaći parking mesto, tako da ne morate brinuti ukoliko odlučite da u provod krenete sopstvenim automobilom.  

Radno vreme Ko to tamo peva kafane

Ko to tamo peva kafana u Zemunu je otvorena petkom i subotom, a radno vreme ove kafane, koja je mnogima jedna od omiljenih beogradskih kafana, jeste od 21:30h pa sve do 03:30h

U kafani Ko to tamo peva provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan, a svi oni koji jednom odluče da posete ovo mesto rado se vraćaju kako bi ponovo iskusili čari pravog kafanaskog noćnog provoda u glavnom gradu. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ko To Tamo Peva!? (Zemun)
Average rating:  
 1 reviews
 by Pera

Odlicno mesto za sve starije goste


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ko To Tamo Peva!? (Zemun)