• Cetinjska 17
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Napomena: Nekada je na ovoj lokaciji postojala kafana, međutim sada je lokal u potpunosti preuređen i dobio je sasvim novu namenu. Otvorena je pivnica gde svi ljubitelji piva mogu uživati u kvalitetnim vrstama ovog pića.

Kafana Ko To Tamo Peva se nalazi u samom srcu starog dela Beograda na adresi Cetinjska 17, odmah do restorana Velika Skadarlija. Zato, posetioci kada dođete u ovaj kutak Beograda da se zabavite i razonodite, pokušajte da se maštom svojom prisetite davnog minulog vremena.

U kafani Ko To Tamo Peva setićete se svih onih generacija pesnika i glumaca, novinara i slikara, boema znanih i neznanih...

Ko To Tamo Peva je veoma prostrana, kapaciteta od oko 350 ljudi, jako prijatnog ambijenta i fantastične atmosfere. Svakog dana vas očekuje neko iznenađenje, jer u ovoj kafani, sve je dozvoljeno. Radno vreme kafane Ko To Tamo Peva je od 22:00h do 04:00h.

Kafana Ko To Tamo Peva nikad ne spava, tako da ste uvek dobrodošli. Muzika se ne gasi, piće se non-stop dosipa, a veselje i igra ne prestaju. Ovde se možete opustiti i uživati u živoj svirci i raznovrsnom piću čije su cene maksimalno prilagođene svačijem džepu. Muzički ukusi su drugačiji, ali se u ovoj kafani može čuti sve što prija vašem uhu, jer vi ste glavni u kafani Ko To Tamo Peva. Žanrovi koji dominiraju jesu, pop, folk i starogradska muzika.

Zaključak jedino može da bude da je kafana Ko To Tamo Peva odlično mesto za sve ljude koji vole pravu kafansko boemsku atmosferu. Vredi je posetiti i tako se uveriti u sve navedeno. Vaše je samo da rezervišete svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima provod i uživanje na vrhunskom nivou i na najlepšem mestu u gradu.

Ko To Tamo Peva kafana svojim besprekornim radom i svakodnevnim poboljšanjem svoje usluge preti da postane vodeće prestoničko mesto kada je u pitanju dobar noćni provod, a vaše je da proverite zašto!

Zato nemojte previše razmišljati, nego pravac u kafanu Ko To Tamo Peva i stvorite sebi uspomene koje vredi pamtiti i prepričavati drugima!

Jer, Ko Peva – Zlo Ne Misli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ko To Tamo Peva
Average rating:  
 1 reviews
 by nensii

najjaci izlasci, provodili smo se odlicno


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ko To Tamo Peva