• Kneza Miloša 77
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kod Glumca je staro prestoničko boemsko mesto, koje se nalazi u ulici Kneza Miloša broj 77, odmah pored Ambasade Kanade. Ova kafana je posebna, po tome što krije stari beogradski duh, ali i po tome što je u zgradi pored živeo proslavljeni glumac Miodrag Petrović Čkalja. Čitav deo oko kafane zbog toga dobio je naziv Čkaljino sokače, a ona je posvećena celokupnoj jugoslovenskoj kinematografiji, kako filmu, tako i seriji.

Kafana Kod Glumca jedna je od retkih koja je zapravo velika stara kuća, gde se vodi računa čak i o svakom najsitnijem detalju, jer detalji pričaju priču. Kafana Kod Glumca poseduje svoj veliki besplatni parking za posetioce, i to kapaciteta do pedeset vozila. Osim toga, parkiranje je moguće i u samoj ulici Kneza Miloša, tako da o svom prevoznom sredstvu ne morate mnogo brinuti.

Enterijer, ali i eksterijer predstavljaju priču za sebe. Čitava kuća, odnosno kafana, prekrivena je puzavicom, koja asocira na prošla vremena i romantiku. Najlepše je zimi kada se sneg zadržava na puzavici, i daje poseban šmek ovom vrhunskom boemskom mestu. Koje god mesto da odaberete u samoj kafani, bićete u centru pažnje i neće vam biti dosadno. Prostor ima kaskade, bina se vidi iz svakog dela kafane, a zidovi su od stare cigle. Posebnu čar ambijentu daje i pod koji je od kamena i drveta. Plafon je takođe drven, a postoji i kamin, koji nesumnjivo upotpunjuje idiličnu atmosferu pravog kafanskog prostora.

Kafana Kod Glumca kapaciteta je 270 ljudi. Za one koji vole privatniju atmosferu, ili žele da obeleže neki bitan momenat svog života, rođendan ili diplomu, tu je i VIP deo za 50 ljudi. Svaki deo kafane asociraće vas na lokaciju nekog kultnog filma ili serije. Što se gostiju tiče, za muškarce ulaz je svim danima 23+.

Ne propustite priliku da posetite kafanu Kod Glumca i provedete se kao na filmu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kod Glumca
Average rating:  
 1 reviews
 by Hana

Super mesto, slavila sam ovde rodjendan, predobro smo se proveli :))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kod Glumca