• Admirala Geprata 14 (ulaz iz dvorišta Vlade RS)
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kod Ministra nalazi se u ulici Admirala Geprata 14, tačno na ulazu iz dvorišta Vlade Republike Srbije, na osnovu čega je i dobila ime.

Kad smo već kod ministra, da naši ministri i političari vole kafanu, vole! Već smo upoznati sa činjenicom da su srpska kulturna i politička elita, kao veliki boemi, česti uživaoci prestoničkih kafana, kako onih meraklijskih, tako i urbanijih. Pravo mesto gde možete da započnete ministarsku karijeru je upravo kafana Kod Ministra.

A i zašto da ne, kad se u kafani stvaraju najveća poznanstva, ideje i najbolji potezi. Budite i vi boem i ne propustite priliku da napravite svoje najbolje  poteze i stvorite odlične ideje, samo u kafani Kod Ministra. Ko zna, možda i postanete jedan od njih.

Svakog vikenda je Kod Ministra poplava dobrog pića uz velika imena našeg sporta, estrade, politike. A naravno, Kod Ministra ne manjka i mnogo prelepih žena.

Pomislićete da je kafana Kod Ministra još jedna u nizu kafana, ali kad jednom uđete u nju, osetite čari ministarstva, brzo ćete videti da ovo Beograd još nije imao!

Kafana Kod Ministra prima sve “poslanike” preko 23 godine, a kapaciteta je 250 ljudi, što znači da ima mesta za celu “Narodnu skupštinu”!

U enterijeru kafane ima mesta za svačiji ukus i potrebu. Od barskih stolova, visokog sedenja, do kafanskih stolova sa sedećim mestima. Tu su i stolovi sa klupama za veće grupe ljudi i onih koji vole da “drže sednicu i govor”.

Kod Ministra izuzeća nema, a svakog vikenda do ranih jutarnjih časova, “poslanici Skupštine” pevaju svoju pesmu. Menjajte vaš Ustav kako vama dolikuje, podnosite predlog zakona u obliku koji vama odgovara, samo u kafani Kod Ministra.

Za sve one koji automobilom dolaze u kafanu Kod Ministra, obezbeđen je i privatan parking za sve goste kafane. U svakom slučaju, kafana Kod Ministra vam garantuje nezaboravnu noć i fantastičan provod uz prijatno osoblje, dobru atmosferu i još bolje cene.

Osećajte se ministarski, dođite Kod Ministra.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kod Ministra
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelena

Gospodja Ministarka


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kod Ministra