• Studentski Trg 5
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kolarac je kafana sa dugogodišnjom reputacijom i tradicijom. Kafana Kolarac nalazi se u srcu Beograda, na samom Studentskom Trgu. Izvanredna lokacija dozvoljava da, iako u samom centru, kafana radi do 3 h iza ponoći, i da ne ugrožava ničiji mir, a pruža najluđi kafanski provod.

Što se muzičkog repertoara u kafani Kolarac tiče, akcenat je na starogradskoj muzici koja apsolutno upotpunjuje čitav boemski koncept ovog mesta. Zapravo, prva asocijacija na kafanu Kolarac jesu izvanredni tamburaši koji zaista neverovatno izvode starogradsku muziku, pa čak i one pesme koje znate, ali ste ih zaboravili, zbog toga što se retko čuju po beogradskim kafanama. Tamburaši uvek naprave i više nego dobru atmosferu! Gosti kafane Kolarac su, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni činjenicom da je kafana Kolarac najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa. Ovo je mesto gde se okupljaju pravi boemi. Što se pića tiče, u kafani Kolarac se služe sve vrste domaćih rakija, a rakija od dunje smatra se specijalitetom kuće. Gosti takođe mogu uživati i uz strana piva, kao i najbolja srpska, hrvatska i slovenačka vina. Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama!

Još jedna prednost kafane Kolarac jeste to što ne postoji loša pozicija, ni za sedenje, ni za igranje. Gde god da ste vi i vaši prijatelji locirani, imaćete pregled čitave kafane, a samim tim moći ćete da budete u centru pažnje u svakom trenutku. Kapacitet gostiju je oko 200 ljudi.

Kafana Kolarac se takođe može pohvaliti izuzetnim osobljem i velikim brojem redovnih gostiju, koji znaju šta je pravi kafanski provod, i da u kafani Kolarac nikada neće izostati. Neverovatna energija i dobro raspoloženje ovde su neizbežni! Ovo je zaista idealno mesto za opušteni provod i uživanje za apsolutno sva čula. Kafana Kolarac je mesto na koje se uvek vraćate jer tamo vi možete biti vi!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kolarac
Average rating:  
 1 reviews
 by aleksandra

Kafana sa dugogodisnjom tradicijom


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kolarac