• Ustanička 12A
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 06:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Komitet nalazi se na Voždovcu, tačnije na adresi Ustanička 12A, preko puta Specijalnog suda.

Ovo je mesto koje će vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Komitet postaje vaša druga kuća.

U kafanu Komitet možete doći kad god ste željni dobrog provoda i druženja, jer uvek vlada veoma pozitivno raspoloženje. Vlasinici kafane ističu da se mogu pohvaliti najlepšim ženama, najboljim vinom i rakijom i istinskim merakom.

Enterijer je lep, funkcionalan i veoma primamljiv. Kafana Komitet raspolaže barskim stolovima, kafanskim stolovima kao i separeima. Šta god odabrali vlasnici kafane Komitet će se potruditi da vam trenuci provedeni u ovoj kafani ostanu u najlepšem sećanju.

Muzički repertoar usmeren je ka kafanskoj muzici, koja vas najbolje dira pravo u srce i podseća na drage trenutke iz vašeg života, međutim, moći ćete da čujete sve ono što muzičare u tom trenutku inspiriše.

Radno vreme kafane Komitet je od 22h do 06h, kapacitet je oko 250 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Cene u kafani Komitet omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan.

Za ljubitelje dobre čašice, kafana Komitet raspolaže zavidnom plejadom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Izbor je vaš, šta god da izaberete, ne možete pogrešiti. U čaše se sipa kvalitet.

Kafana Komitet svojim gostima nudi jedinstvenu kafansku atmosferu, što je čini izuzetno specifičnom. Kafana Komitet je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Komitet