• Cara Dušana 13
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:30h (vikendom do 03:00h)
  • Starogradska / Folk
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Konoba Akustik je mesto koje odražava tipičan duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada su se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak, podrazumevali.

Kako biste osetili boemski duh naše prestonice, najbolje je da se uputite u samo srce grada, na Dorćol, i posetite ovu lepu konobu.

Konoba Akustik - Kako da rezervišete mesto brzo i lako

Kapacitet ove kafane je 220 ljudi, ali zbog velike zainteresovani rezervacije su obavezne. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije, koja postoji i u iOS i u Android izvedbi, jer kada je u pitanju Konoba Akustik Beograd Noću se potrudio da za vas obezbedi i tu mogućnost.

Opis kafane koja će vas osvojiti

Kako zamišljate pravu Beogradsku kafanu? E baš tako izgleda čuvena Konoba!

Kada je u pitanju Konoba Akustik slike njenog enterijera dovoljno govore da vas ovde očekuje veče u duhu tradicije, i provod na pravi srpski način!

Enterijer kafane - provod u etno ambijentu

Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer koji ima kafana Konoba Akustik neće vas ostaviti ravnodušnim.

Konoba Akustik Beograd

Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Muzika koja se sluša u Konobi

Bend sa gitarom i harmonikom već  je osvojio i zagrejao srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje.

Konoba Akustik Beograd

Ko posećuje kafanu Konoba Akustik Dorćol

Ovo je jedna od retkih kafana koja je uspela da privuče sve generacije, pa je tako posećuju i mladi i stari. To ne treba da čudi obzirom na sve kvalitete koje pruža svojim gostima.

Konoba Akustik Beograd

Ističemo i to da je sa kafanom Konoba Akustik Dorćol dobio jedinstveno mesto na kojem pored izvanrednog kafanskog provoda u isto vreme možete da uživate i u specijalitetima nacionalne hrane, jer Konoba Akustik poseduje i kuhinju. A mogućnost da unapred dogovorite all inclusive varijantu koja po osobi uključuje neograničenu konzumaciju pića i hrane je privukla i veliki broj firmi koji u njoj organizuju korporativne proslave za svoje zaposlene, i kada je u pitanju doček Nove godine koji firme organizuju u decembru, i ovako tokom cele godine.

Konoba Akustik Beograd

 

Konoba Akustik cenovnik - pristupačne cene za sve ljubitelje kafane

Za sve kojima je jedno od omiljenih mesta za izlazak Konoba Akustik cenovnik ove kafane je samo još jedan razlog za to. U tradicionalnim srpskim kafanama kao što je Konoba Akustik cene su izuzetno pristupačne, pa nećete morati da brinete o računu na kraju večeri. Što se tiče mesta koja mogu da se rezervišu tu su barski stolovi i kafanski stolovi, a cena njihove rezervacije je besplatna, i ne postoje nikakvi uslovi potrošnje koju morate da ispunite da biste izvršili rezervaciju. Tako da sa pravom možemo da kažemo da je Konoba Akustik Dorćol učinila bogatijim za jedno idealno mesto koje je po meri pravih boema.

 

Konoba Akustik Beograd - Adresa i radno vreme kafane 

Kafana Konoba Akustik nalazi se na Dorćolu, u ulici Cara Dušana 13, a obzirom da je Dorćol u centru grada i izuzetno je pristupačna za goste iz različitih delova Beograda.

Konoba Akustik Beograd

Za posetioce ove kafane postoji privatni parking, a ukoliko ne stignete na vreme da zauzmete mesto na parkiralištu Konobe, možete parkirati auto i na obližnjim parking mestima jer kada govorimo o objektu kafana Konoba Akustik Beograd nudi obilje parking mesta koja se nalaze neposredno oko kafane.

Kafana Konoba Akustik je otvorena svake večeri u nedelji, a već tokom dana je možete posetiti ukoliko želite da popijete kafu ili ručate. Kada su u pitanju večernji izlasci, Konoba radi od 21h do 01h svakog dana osim petka i subote, kada se zatvara u 03h.

Konoba Akustik Beograd

Da su mesto kao što je Konoba Akustik Beograd i Dorćol odavno trebali govori izuzetna popularnost koju ova kafana uživa.

Posetite Konobu i otkrijte zašto predstavlja pravi primer beogradskih kafana koje neguju boemski duh. A na našem portalu već sutradan vas očekuju lepe Konoba Akustik slike od prethodne noći koje su zabeležene objektivom našeg iskusnog fotografa.

Konoba Akustik Beograd

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Konoba Akustik
Average rating:  
 30 reviews
 by Zdravko V.

odlicni!!!!

 by Nesa

Vecernji izlasci u Konobi su mi bas dobri.

 by Ivana Sekulic

Bend sa gitarom odlican

 by Strahinja Stevanovic

Hrana je izvrsna, a domacini jos bolji 🙂

 by Stevica

Broj 1 za mene.

 by Ilija

Dodjem cesto sa porodicom na rucak.

 by Mica

domacinska atmosfera

 by lazar stojic

Kulturno mesto bas

 by Nemanja

Svidja mi se to sto negujete boemski duh

 by Ivana S.

zivim na Dorcolu i bas ste mi blizu 🙂

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Konoba Akustik