• Cara Dušana 13
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:30h (vikendom do 03:00h)
  • Starogradska / Folk
  • 220 Ljudi

Program kafane

PONEDELJAK 01. Mart
Akustično veče

UTORAK 02. Mart
Akustično veče

SREDA 03. Mart
Akustično veče

ČETVRTAK 04. Mart
Akustično veče

PETAK 05. Mart
Akustično veče

Enterijer

Kafana Konoba Akustik je mesto koje odražava tipičan duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali. 

Kako biste osetili boemski duh naše prestonice, najbolje je da se uputite u samo srce grada, na Dorćol, i posetite Konobu.

Kafana Konoba Akustik

Rezervišite mesto brzo i lako

Kapacitet ove kafane je 220 ljudi, ali zbog velike zainteresovani rezervacije su obavezne. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. 

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Točilica za vino

Opis kafane koja će vas osvojiti

Kako zamišljate pravu Beogradsku kafanu? E baš tako izgleda čuvena Konoba! 

Kada je u pitanju Konoba Akustik slike njenog enterijera dovoljno govore da vas ovde očekuje veče u duhu tradicije, i provod na pravi srpski način!

Enterijer kafane - provod u etno ambijentu

Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer Konobe neće vas ostaviti ravnodušnim. 

Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Muzika koja se sluša u Konobi

Bend sa gitarom i harmonikom već  je osvojio i zagrejao srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. 

Enterijer kafane Konoba Akustik

Konoba Akustik cene - pristupačno za sve ljubitelje kafane

Za sve kojima je jedno od omiljenih mesta za izlazak Konoba Akustik cenovnik ove kafane je samo još jedan razlog za to. U tradicionalnim srpskim kafanama kao što je Konoba Akustik cene su izuzetno pristupačne, pa nećete morati da brinete o računu na kraju večeri.

Flaše vina u kafani

Adresa i radno vreme kafane 

Kafana Konoba Akustik nalazi se na Dorćolu, u ulici Cara Dušana 13, i izuzetno je pristupačna za goste iz različitih delova Beograda. 

Za posetioce ove kafane u Beogradu postoji privatni parking, a ukoliko ne stignete na vreme da zauzmete mesto na parkiralištu Konobe, možete parkirati auto i na obližnjim parking mestima.

Kafana Konoba Akustik je otvorena svake večeri u nedelji, a već tokom dana je možete posetiti ukoliko želite da popijete kafu ili ručate. Kada su u pitanju večernji izlasci, Konoba radi od 21h do 01h svakog dana osim petka i subote, kada se zatvara u 03h.

Posetite Konobu i otkrijte zašto predstavlja pravi primer beogradskih kafana koje neguju boemski duh. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Konoba Akustik