• Cara Dušana 13
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:30h (vikendom do 03:00h)
  • Starogradska / Folk
  • 220 Ljudi

Program kafane

PONEDELJAK 23. Novembar
08h-21h

UTORAK 24. Novembar
08h-21h

SREDA 25. Novembar
08h-21h

ČETVRTAK 26. Novembar
08h-21h

PETAK 27. Novembar
08h-21h

SUBOTA 28. Novembar
08h-21h

NEDELJA 29. Novembar
08h-21h

Enterijer

Kafana Konoba Akustik je mesto koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali. 

Uz kafanu Konoba Akustik Beograd ne mora da brine o svojim boemima, i onima koji peferiraju boemski način života i izlazaka. Ovo je pravo mesto za sve njih, za sve koje osvaja kombinacija dobre muzike i čašice rakije uz ukusno meze.

Kafana Konoba Akustik

Konoba Akustik rezervacije - brzo do najbolje kafane u gradu

Ukoliko planirate izlazak uz sve čari koje nudi kafana Konoba Akustik Beograd noću je tu za vas, kako biste na brz i jednostavan način rezervisali mesto u kafani koju mnogi smatraju najboljom kafanom u gradu.

Kada je u pitanju kafana Konoba Akustik rezervacije su besplatne, ali usled velikog interesovanja - obavezne! Kako ne bi smeli da propustite provod koji nudi Konoba Akustik Beograd noću vam omogućava rezervaciju na nekoliko načina, a vi izaberite onaj koji vam najviše odgovara.

Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije. Uz Beograd noću Konoba Akustik, njeno osoblje, i hitovi koji se ovde slušaju vas čekaju za veče koje se dugo prepričava!

Zašto izaći u Konobu Akustik?

Ukoliko je barem neko od vaših poznanika i pijatelja posetio ovo mesto, sigurni smo da ste od njih čuli samo preporuke i pozitivne komentare. Poput nekadašnjih kafana u Beogradu, kafana Konoba Akustik postala je okupljalište ljubitelja dobrog provoda, izvrsne hrane i još boljeg pića.

U ovoj kafani ne postoji ideologija do one, da se tu može svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu, mogu čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a da to ne košta puno. Mlađi svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio tu ideju, a stariji nastavio da je neguje.

Pored svega toga, u ovoj kafani uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.

Kao što Irci imaju svoje pub-ove na koje su ponosni, ne dozvolite da mi zaboravljamo naše najbolje kafane! A jedna od njih je upravo kafana Konoba Akustik.

Točilica za vino

Konoba Akustik Beograd - opis kafane koja će vas osvojiti

Kako zamišljate pravu Beogradsku kafanu? E baš tako izgleda čuvena Konoba! Kada je u pitanju Konoba Akustik slike njenog enterijera dovoljno govore da vas ovde očekuje veče u duhu tradicije, i provod na pravi srpski način!

Enterijer kafane Konoba Akustik - provod u etno ambijentu

Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer kafane Konoba Akustik neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Muzika koja se sluša u Konobi

Bend sa gitarom i harmonikom već  je osvojio i zagrejao srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. Samo u Konobi Akustik možete čuti muzikicu i starogradske pesme koja će vas vratiti u davna vremena.

Enterijer kafane Konoba Akustik

Ko izlazi u Konobu Akustik? Apolutno svi!

Konoba Akustik je jedno od onih mesta za koja ne morate da razmišljate da li ste tamo dobrodošli, i da li ćete ovde moći da sretnete svoje vršnjake. Ukoliko se pitate gde izaći onda je Konoba pravo mesto za vas, i sve ljubitelje dobrog provoda u kafani. 

Ovde dolaze apsolutno svi - od tek stasalih za kafanu do iskusnih boema, od onih koji svraćaju na ručak i kafu do onih koji zatvaraju kafanu. Kada su u pitanju posetioci Konobe Akustik, ovde možete sresti svakog i čuti različite priče i zaboravljene stvari. 

Konoba Akustik je spomenik slobodnom životu i mesto gde se neguje i čuva boemski duh. Gde se devojke redovno provode isto koliko i muškarci. Kafana Konoba Akustik neguje narodnu tradiciju i ovde se svake večeri čuju muzika i smeh.

Konoba Akustik cene - pristupačno za sve ljubitelje kafane

Za sve kojima je jedno od omiljenih mesta za izlazak Konoba Akustik cenovnik ove kafane je samo još jedan razlog za to. U tradicionalnim srpskim kafanama kao što je Konoba Akustik cene su izuzetno pristupačne, pa nećete morati da brinete o računu na kraju večeri. Kvalitetna ponuda i šarm lokala sjajno se slažu uz povoljan Konoba Akustik cenovnik.

Flaše vina u kafani

Konoba Akustik kontakt i adresa

Kafana Konoba Akustik nalazi se na Dorćolu, u ulici Cara Dušana 13. Ovo je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh Beograda s početka 20. veka, savršen prostor i prekretnica puteva poštovalaca tradicije i istorije koja obavija našu prestonicu. Kafana u Beogradu je samo jedna od lokacija na kojima možete uživati u Konobi Akustik, ona takođe poseduje restorane u Pančevu, na Zlatiboru, u Sutomoru i Kotoru. Na njihovom sajtu možete saznat sve detalje.

Za posetioce ove kafane u Beogradu postoji privatni parking, a ukoliko ne stignete na vreme da zauzmete mesto na parkiralištu Konobe, možete parkirati auto i na obližnjim parking mestima.

Konoba Akustik Beograd - radno vreme

Kafana Konoba Akustik je otvorena svake večeri u nedelji, a već tokom dana je možete posetiti ukoliko želite da popijete kafu ili ručate. Kada su u pitanju večernji izlasci, Konoba radi od 21h do 01h svakog dana osim petka i subote, kada se zatvara u 03h.

Danas je, nažalost, sve manje pravih kafana sa dušom, jer onda moraš dati i voleti... A vaša omiljena kafana e nastala baš tako - iz ljubavi. Ukoliko želite da dođete, i da se sami uverite u provod koji garantuje Konoba Akustik Beograd noću vam je dostupan za rezervacije. A nakon što se poseti Konoba Akustik slike iz kafane su tu za podsećanje na ludu noć, a sve slike iz beogradskog noćnog života možete naći na našem sajtu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Konoba Akustik