• Makenzijeva 24
    Beograd, Vračar
  • 21:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Konoba Casa nalazi se usred gradskog zbivanja, samom srcu Vračara, na adresi Makenzijeva 24.  Prelep prostor boemskog dizajna ono je po čemu se Konoba Casa, između ostalog, razlikuje od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim.

Konoba Casa nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati. Živa muzika, domaća rakijica i vino, topla atmosfera i neizbežna vrhunska usluga samo su jedna od karakteristika ove kafanice.

Muzika koja će učiniti da stara vremena ožive pred vama, dok gledate stare slike na zidovima kafane, uživaćete u taktovima pesama koje su simbol dobrog provoda. Ljubazno osoblje će učiniti da vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate. Konoba Casa nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na starogradsku muziku. Dakle sve ono što srcu prija, novi i stari hitovi, ali i pesme u kojima svaki gost može uživati.

Konoba Casa radi od 21:00h do 03:00h i može da ugosti 70 ljudi. Možete birati da se smestite u separe ili kafanski sto. Šta god odabrali vlasnici kafane Konoba Casa će se potruditi da vam trenuci provedeni u ovoj kafani ostanu u najlepšem sećanju.

Ali, još je milion razloga da posetite ovu kafanicu, a mi ćemo se ograničiti na one najbitnije. U kafanu Konoba Casa dolaze najlepše devojke, ovde se padne u najiskreniji sevdah, i doživi provod kakav samo možete da poželite. Konoba Casa nudi i niske cene, prilagođene svačijem džepu, a izbor pića je veliki.

U kafani Konoba Casa sigurno ćete uvek naići na prijatno raspoloženje, dobre duše, kao i neizmerni komfor. Opuštenost skladno pomešana sa sofisticiranim i elegantnim elementima omogućava neponovljivi i jedinstveni doživljaj.

Za sada kafana Konoba Casa radi sreda, četvrtak, petak i subota, a u planu je otvaranje još nekog dana za vaš nezaboravan provod. A ono što je sigurno, dobar provod je zagarantovan, na vama je samo da ga ne propustite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Konoba Casa
Average rating:  
 1 reviews
 by pavle

sjajan provod je bio


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Konoba Casa