• Ušće 2b
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Kopakabana nalazi se na samom ušču Save u Dunav na adresi Ušće 2b, na mestu nekadašnje Fensi kafane.

Enterijer kafane Kopakabana je potpuno podređen Vašem maksimalnom uživanju i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Kafana je osmišljena tako da u njoj nema lošeg mesta i ništa Vam ne može promaći, bilo da ste za nekim kafanskim stolom, visokom sedenju ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, dok su sistemi rasvete i ozvučenja vrhunskog kvaliteta. Sve ovo ćete lako i brzo zavoleti, jer se menadžment lokala potrudio da za Vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Tu su i brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati Vaš najbolji prijatelj. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Beograd je ovom kafanom postao bogatiji za još jedno mesto za dobru zabavu, na oduševljenje svih istinskih ljubitelja pravog kafanskog provoda. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Kopakabana
Average rating:  
 1 reviews
 by sanja

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Kopakabana