• Ćirila i Metodija 2a
    Beograd, Zvezdara
  • 20:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 110 Ljudi

Program kafane

SUBOTA 22. Septembar
Ozvučeni Tamburaši ''Mala Maca''

NEDELJA 23. Septembar
Nedeljni ručak

PONEDELJAK 24. Septembar
Ozvučeni Tamburaši ''Mala Maca''

UTORAK 25. Septembar
Dve gitare exYU rok i starogradska

SREDA 26. Septembar
Dve gitare exYU rok i starogradska

ČETVRTAK 27. Septembar
Ozvučeni Tamburaši ''Bačena Kašika''

PETAK 28. Septembar
Danubius acoustic

Kafana Korčagin spada u starije kafane nove generacije. Otvorena je pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Kafana Korčagin se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika u ulici Ćirila i Metodija broj 2a.

U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu. U kafani Korčagin možete čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, a pritom da vas sve to ne košta puno jer su cene prilagođene svačijem džepu. Mladji svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio ovu ideologiju, a stariji nastavio da je neguje.

Kafana Korčagin ima vrlo autentičan i nesvakidašnji enterijer. Dominiraju crveno-belo-plave boje komunizma, sa mnogobrojnim etno elementima. Slike gardista, brigada sa radnih akcija i svih onih koji nikako ne smeju biti zaboravljeni – Stjepan Filipović, Ljuba Čupić... Slike Josipa Broza, srp i čekić, petokraka, zastava i grb, starije će vratiti u mladost, a one mlađe naučiti našoj istoriji.

Ono što je zanimljivo je to da sve te stare stvari u kafanu donose gosti. Ali dok jedni donose, drugi odnose i kradu, "Narod dao narod i uzeo", tako da se postavka cele kafane u zavisnosti od posetilaca uvek menja.

Kafana Korčagin je mesto gde uvek može lepo i da se zamezi i pojede. Na jelovniku ćete naći neobičnu i originalnu ponudu poput "Da me vidi moja mila majka", "Živ mi ti", ili "Batak Daliborke Stojišić".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Korčagin

Mapa - Kafana Korčagin

instagram feed