• Ćirila i Metodija 2a
    Beograd, Zvezdara
  • 20:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 110 Ljudi

Program kafane

UTORAK 02. Mart
50% popusta na sarmu od 18h do 20h

NEDELJA 07. Mart
Nedeljni ručak - 50% na sve sa roštilja

Kafana Korčagin spada u starije kafane nove generacije. Otvorena je pre više od jedne decenije i sve vreme je sinonim najboljeg kafanskog provoda u Beogradu. Ovde ćete iskusiti vrhunski kafanski provod kakav možete da uporediti sa malo mesta u prestonici. Duh komunizma i najopuštenija atmosfera u gradu učiniće da se osetite opušteno i ležerno. 

Ukoliko ste u potrazi za mestom u kom se ceni dobar zvuk, ukusan zalogaj i vino koje lako klizi niz grlo - Korčagin je mesto za vas. Ovde je uvek velika gužva, zato je zakazivanje neophodno i do par dana unapred. Ne samo da je nama na listi omiljenih već i kafana Pavle Korčagin Beograd izdvaja kao jednu od omiljenih znamenitosti grada

Kafana Pavle Korčagin rezervacije - jednostavno i brzo

Korčagin kafana je mesto u kom se uvek traži jedno mesto više, zbog izuzetne popularnosti lokala, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Korčaginu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. 

Zašto izaći u legendarni Korčagin?

Zato što vam je dosta pozerskih mesta i želite da izađete negde gde ćete osetiti iskrenu i toplu energiju. U kafanu Korčagin možete svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu

U kafani Pavle Korčagin možete čuti i izgovoriti svakojake gluposti, pričati sa narodom, i opustiti se uz čašicu razgovora. Kafana Pavle Korčagin cene prilagođava svačijem džepu što je još jedan razlog više da ovde dođete i zaboravite na sve ptobleme. Mlađi svet koji dolazi ovamo, u potpunosti je prihvatio ovu ideologiju, a stariji nastavio da je neguje.

Korčagin kafana Beograd - opis autentične kafane koju svi vole

Ono što je zanimljivo je to da sve te stare stvari u kafanu donose gosti. Ali dok jedni donose, drugi odnose i kradu, "Narod dao narod i uzeo", tako da se postavka cele kafane u zavisnosti od posetilaca uvek menja

Kafana Korčagin je kafana u Beogradu gde uvek može lepo i da se zamezi i pojede. Na jelovniku ćete naći neobičnu i originalnu ponudu poput "Da me vidi moja mila majka", "Živ mi ti", ili "Batak Daliborke Stojišić". Zbog mnogbrojnih razloga, autentičnosti i retkosti Korčagin Beograd izdvaja kao unikatno mesto za izlazak. 

Nesvakidašnji komunistički enterijer u Korčagin kafani

Kafana Korčagin ima vrlo autentičan i nesvakidašnji enterijer. Dominiraju crveno-belo-plave boje komunizma, sa mnogobrojnim etno elementima. Slike gardista, brigada sa radnih akcija i svih onih koji nikako ne smeju biti zaboravljeni – Stjepan Filipović, Ljuba Čupić... 

Slike Josipa Broza, srp i čekić, petokraka, zastava i grb, starije će vratiti u mladost, a one mlađe naučiti našoj istoriji. Retko gde je sam enterijer dovoljan povod za posetu, ali Korčagin kafana ruši sve stereotipe. 

Kafana Pavle Korčagin promoviše stari boemski zvuk 

Kafana Korčagin ima različit muzički program. Naime, ponedeljkom i subotom nastupa Mala maca bend - ozvučeni tamburaši. Utorkom i sredom vas zabavljaju dve ozvučene gitare - Coka i Rade koji neguju pop-rok, ali i narodni zvuk. Četvrtak u kafani Korčagin je rezervisan za bend Bačena kašika, petak za Danunubius acoustic koji izvodi pravu kafansku muziku. 

Kakvo se društvo okuplja u Pavle Korčagin kafani?

Najveselije društvo, prirodni ljudi, lepe devojke koje često možete videti i bez šminke. Pavle Korčagin kafana neguje prave vrednosti, stoga se ovde dolazi kada poželite da uživate, da zalečite rane uz tamburicu ili da upoznate svoju srodnu dušu koja sigurno veselo igra. 

Kafana Korčagin Beograd - adresa i lokacija

Lokal se nalazi u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika.  Kafana Korčagin adresa je ulica Ćirila i Metodija broj 2a. Lokacija kafane je izuzetna jer se iz svih krajeva grada lako stiže. U blizini je taksi stanica, tramvajska, autobuska, ali i stanica Beovoza. 

Parking u blizini kafane Pavle Korčagin

Korčagin kafana Beograd nema obezbeđen privatni parking, stoga ukoliko planiraš dolazak kolima, moraš da se osloniš na ulični parking. Alternativa je javna parking garaža Vukov Spomenik koji se nalazi u ulici Kraljice Marije i na par minuta hoda je od kafane. Ipak, ukoliko želiš da se opustiš i popiješ koju više, ostavi kola kod kuće!

Kakvo je Korčagin radno vreme?

Kafana Korčagin radno vreme varira u zavisnosti od dana u nedelji. Od ponedeljka do petka lokal je otvoren od 7:30 do 1:00, subotom od 10 do 1:00 i nedeljom od 11 do 23h. Za razliku od drugih, klupskih kafana, u kojima je običaj da se dođe što kasnije, u Korčaginu se svi okupljaju što pre kako bi na vreme otpočeli svoju boemsku avanturu. Možda se učini da je radno vreme kafane kratko, ali to samo znači da treba što ranije da se poseti! 

Beograd noću Korčagin izdvaja od ostalih mesta zbog autentičnosti i specifičnosti duha koji ovde vlada. U kafanu se dolazi ukoliko želite da osetite nostalgiju za bivšim vremenima, da popijete domaću rakiju, nabodete neko dobro meso i popijete kriglu piva. 

Posebno naglašavmo da je Korčagin cenovnik oformljen tako da svi mogu da uživaju u ponudi kafane, zato ne časite časa - trk na Korčagin rezervacije na našem sajtu kako biste sebi obezbedili pravi boemski ugođaj! 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Pavle Korčagin