• Požeška 41
    Beograd, Čukarica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana KUD Čukarica, nalazi se na Banovom Brdu, Požeška 41 i pravo je boemsko mesto. Kafana KUD Čukarica pruža jedinstven provod i zaista izvanredan muzički program, u kome različiti profili ljudi mogu da uživaju. Kafana KUD Čukarica prima 120 gostiju koji će imati priliku da na jednom veoma lepom i specifičnom mestu dožive duh prave kafane.

Kafana KUD Čukarica je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 3h iza ponoći. Repertoar koji vas čeka u kafani KUD Čukarica je zaista pravi kafanski onaj koji podseća na kafanu iz najboljeg doba, ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu.

Enterijer kafane KUD Čukarica veoma je specifičan i podređen je vašem maksimalnom uživanju. Kafana KUD Čukarica je takvog arhitektonskog sklopa da loših mesta nema, odnosno u svakom trenutku ćete biti u samom centru zbivanja. Kafana KUD Čukarica raspolaže uglavnom šankom, barskim stolovima kao i separeima.

Usluga u kafani KUD Čukarica ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan usklađen potrebama svakog gosta. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah.

Kafana KUD Čukarica je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, ovo mesto je čista emocija i to ona kafanska, prilika da se lepo provedete i veslite do ranog jutra. Sve što ste ikada želeli od kafane imate u Kafani KUD Čukarica, dođite da se u to i uverite. Ono što je sigurno, iz kafane KUD Čukarica uvek ćete izaći raspoloženiji nego što ste u nju ušli, i garantovano sa željom da je ponovo posetite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana KUD Čukarica
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

lepa kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana KUD Čukarica