• Dimitrija Tucovića 88
    Beograd, Zvezdara
  • 21:30h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Limun žut se nalazi na Zvezdari u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Ova kafana, uređena u etno stilu i sa specifičnom atmosferom u kojoj preovladava pravi kafanski duh, očarava sve posetioce svojim autentičnim boemskim šarmom. Srdačni pristup svakom gostu ponaosob i usluga na vrhuncu, najbolja ponuda hrane i pića i prava tradicionalna muzika učinili su da ova kafana za vrlo kratko vreme postane jedno od omiljenih mesta za okupljanje vesele kafanske družine.

Kafana Limun žut rezervacije - online brzo i lako

Limun žut kafana je relativno mala, kapaciteta svega 100 ljudi, a ukoliko tome pridodamo još da se radi o mestu koje je jedno od omiljenih Beograđanima, jasno je zbog čega su rezervacije obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Limun žut.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Limun žut kafanu

Svojim prijatnim izgledom i vrhunskom atmosferom koja se pravi u ovoj kafani, Limun žut je za kratko vreme stekao reputaciju jedne od od najboljih kafana u gradu. Sa punim pravom. Ova kafana vam može ponuditi razonodu tokom čitavog dana, uz izvanrednu kuhinju i kvalitetnu muziku uživo.

Beograd noću Limun žut kafanu svakako smatra mestom na koje bi obavezno trebalo da obratite pažnju i ako niste što pre posetite ovu kafanu kako biste iskusili sve čari vrhunskog kafanskog provoda.

Opis kafane koja će vas osvojiti na prvi pogled

Limun žut kafana Beograd je specijalno uređeno mesto i kafana u kojoj je svaki detalj raspoređen i umetnut sa posebnom pažnjom, kako bi svi gosti bili u potpunosti zadovoljni i kako bi uvek sa radošću ponovo svraćali u ofu kafanu.

Enterijer popularne kafane - ento stil koji pleni

Kafana Limun Žut je jedna od retkih kafana u Beogradu koja je zaseban objekat, a čitav stil eksterijera i enterijera je u duhu etna. Cela kafana je tako koncipirana da je sve smešteno u jednu veliku prostoriju, tako da je položaj svakog stola odličan i gde god da se nalazili uvek ste u centru pažnje.

Muzika koja se sluša u ovoj beogradskoj kafani

Utorkom su za dobru atmosferu, baš kao i petkom, subotom i nedeljom zaduženi ozvučeni tamburaši, orkestar “Čeznem za lovom”. Kad god čuju ime benda, gosti se smeju, a vrlo često ih i “okite”. Sredom majstor klavijature Darko svira narodnjake i peva tako da posle svake pesme zasluži i dobije aplauz.

Četvrtkom provod garantuju četiri gitare. Veče počinje pop - rok hitovma iz bivše Jugoslavije, a završava se, naravno narodnom muzkom. Kafana Limun Žut ima prilagođene cene pića i hrane svačijem džepu. Dok je odličan provod četvrtkom oplemenjen i akcijom, kada možete da pijete vrhunsku rakju za samo 99 dinara.

Ko izlazi u kafanu Limun žut Beograd

Kao i većina beogradskih kafana, tako i ova okuplja sve one ljubitelje prave, domaće zabave, hrane i muzike. Svi oni koji žele vrhunski provod po pristupačnim cenama uz najbolje svirke uživo i najlepše devojke.

Limun žut je kafana u koju tokom dana dolaze svi oni koji u opuštenoj i prijatnoj atmosferi žele da pojedu ukusan obrok i popiju kvalitetno piće, dok je tokom noći ovo stecište svih onih, bilo da su mladi ili stari, koji žele da uživaju u savršenom noćnom provodu.

Kafana Limun žut lokacija

Kafana Limun Žut se nalazi u širem centru Beograda u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Kada je u pitanju kafana Limun žut adresa ovog objekta je Dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari. Smeštena na atraktivnoj lokaciji, za ovu kafanu se uvek traži mesto više, stoga na vreme rezervišite svoje mesto i uživajte u nezaboravnom provodu.

Parking kod kafane

Svako ko odluči da svojim automobilom dođe na provod u ovu popularnu kafanu ne mora da brine o parkiranju, s obzirom na to da kafana poseduje svoj parking sa dovoljnim brojem parking mesta. Ipak, ukoliko ne planirate da držite distancu od čašice, onda je preporučljivo da automobil ostavite kod kuće, a u noćni provod krenete nekim alternativnim vidom prevoza.

Limun žut radno vreme

Kafana Limun Žut radi cele nedelje, od devet sati ujutru do dva sata posle ponoći. Sve to vreme vam je na raspolaganju gostoprimstvo osoblja, kuhinja i svim danima osim ponedeljka odlična muzika uveče. Pravi kafanski provod počinje od osam sati uveče, tako da od tada počinju da važe rezervacije.

Vrhunski provod, dobra hrana, odlična muzika i atmosfera koja je na vrhuncu - sve na jednom mestu. Limun žut kafana čeka na vaše rezervacije.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Limun žut