• Dimitrija Tucovića 88
    Beograd, Zvezdara
  • 21:30h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Program kafane

PETAK 08. Decembar
Taške bend od 20h

SUBOTA 09. Decembar
Taške bend od 20h

NEDELJA 10. Decembar
Mala maca bend od 20h

UTORAK 12. Decembar
Miloš Paunović od 20h

SREDA 13. Decembar
Taške bend od 20h

ČETVRTAK 14. Decembar
Miloš Paunović od 20h

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Limun žut se nalazi na Zvezdari u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Ova kafana, uređena u etno stilu i sa specifičnom atmosferom u kojoj preovladava pravi kafanski duh, očarava sve posetioce svojim autentičnim boemskim šarmom. Srdačni pristup svakom gostu ponaosob i usluga na vrhuncu, najbolja ponuda hrane i pića i prava tradicionalna muzika učinili su da Limun žut kafana za vrlo kratko vreme postane jedno od omiljenih mesta za okupljanje vesele kafanske družine. Interesantno je da je mnogi zovu i Limun žuti, sa slovom i na kraju.

Kafana Limun Žut

Kafana Limun žut rezervacije - online brzo i lako

Limun žut kafana je relativno mala, kapaciteta svega 100 ljudi, a ukoliko tome pridodamo još da se radi o mestu koje je jedno od omiljenih Beograđanima, jasno je zbog čega su rezervacije obavezne. Kada je u pitanju kafana Limun žut kontakt za rezervacije je Beograd Noću. Putem korisničkog Call centra na brojeve telefona +381 63 33 33 44 i + 381 63 34 34 33 ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Limun žut.

Za Limun žut Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Limun žut kafanu

Svojim prijatnim izgledom i vrhunskom atmosferom koja se pravi na ovom mestu Limun žut kafana je za kratko vreme stekla reputaciju jedne od od najboljih kafana u gradu. Sa punim pravom. Ova kafana vam može ponuditi razonodu tokom čitavog dana, kako uz izvanrednu kuhinju za koju vam je na raspolaganju bogat Limun žut jelovnik, tako i uz kvalitetnu muziku uživo.

 

Kafana Limun Žut

Beograd noću Limun žut kafanu svakako smatra mestom na koje bi obavezno trebalo da obratite pažnju i ako niste što pre posetite ovu kafanu kako biste iskusili sve čari vrhunskog kafanskog provoda.

Kafana Limun žut Beograd - Opis kafane koja će vas osvojiti na prvi pogled

Limun žut kafana Beograd je specijalno uređeno mesto i kafana u kojoj je svaki detalj raspoređen i umetnut sa posebnom pažnjom, kako bi svi gosti bili u potpunosti zadovoljni i kako bi uvek sa radošću ponovo svraćali u ovu kafanu.

Enterijer popularne kafane - ento stil koji pleni

Kafana Limun žut je jedna od retkih kafana u Beogradu koja je zaseban objekat, a čitav stil eksterijera i enterijera je u duhu etna. Cela kafana je tako koncipirana da je sve smešteno u jednu veliku prostoriju, tako da je položaj svakog stola odličan i gde god da se nalazili uvek ste u centru pažnje. Možete rezervisati barski sto ili kafanski sto. A uslovi za rezervacije po minimalnoj potrošnji ne postoje.

Muzika koja se sluša u ovoj beogradskoj kafani

Utorkom su za dobru atmosferu, baš kao i petkom, subotom i nedeljom zaduženi ozvučeni tamburaši, orkestar “Čeznem za lovom”. Kad god čuju ime benda, gosti se smeju, a vrlo često ih i “okite”. Sredom majstor klavijature Darko svira narodnjake i peva tako da posle svake pesme zasluži i dobije aplauz. Četvrtkom provod garantuju četiri gitare. Veče počinje pop - rok hitovma iz bivše Jugoslavije, a završava se, naravno narodnom muzkom.

Kafana Limun Žut

Limun žut cenovnik

Ono što možemo sa sigurnošću da kažemo je to da je ovo jedna od najjeftinijih kafana u Beogradu. Kafana Limun žut cenovnik je prilagodila svačijem džepu. Pa su tako cene sa kojima ćete se susresti kada uzmete u ruke Limun žut meni, i što se tiče hrane, ali i pića, ispod svakog proseka. Dok je odličan provod četvrtkom oplemenjen i akcijom, kada možete da pijete vrhunsku rakju za samo 99 dinara.

Ko izlazi u kafanu Limun žut Beograd

Kao i većina beogradskih kafana, tako i ova okuplja sve one ljubitelje prave, domaće zabave, hrane i muzike. Svi oni koji žele vrhunski provod po pristupačnim cenama uz najbolje svirke uživo i najlepše devojke.

Kafana Limun Žut

Limun žut je kafana u koju tokom dana dolaze svi oni koji u opuštenoj i prijatnoj atmosferi žele da pojedu ukusan obrok i popiju kvalitetno piće, dok je tokom noći ovo stecište svih onih, bilo da su mladi ili stari, koji žele da uživaju u savršenom noćnom provodu.

Kafana Limun žut lokacija

Kafana Limun Žut se nalazi u širem centru Beograda u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Kada je u pitanju kafana Limun žut adresa ovog objekta je Dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari. Smeštena na atraktivnoj lokaciji, za ovu kafanu se uvek traži mesto više, stoga na vreme rezervišite svoje mesto i uživajte u nezaboravnom provodu.

Parking kod kafane

Svako ko odluči da svojim automobilom dođe na provod u ovu popularnu kafanu ne mora da brine o parkiranju, s obzirom na to da kafana poseduje svoj parking sa dovoljnim brojem parking mesta. Ipak, ukoliko ne planirate da držite distancu od čašice, onda je preporučljivo da automobil ostavite kod kuće, a u noćni provod krenete nekim alternativnim vidom prevoza.

Limun žut radno vreme

Kafana Limun žut radi cele nedelje, od devet sati ujutru do dva sata posle ponoći. Sve to vreme vam je na raspolaganju gostoprimstvo osoblja, kuhinja i svim danima osim ponedeljka odlična muzika uveče. Pravi kafanski provod počinje od osam sati uveče, tako da od tada počinju da važe rezervacije.

Limun žut kafana - Rezime

Vrhunski provod, dobra hrana, odlična muzika i atmosfera koja je na vrhuncu - sve na jednom mestu. Limun žut kafana čeka na vaše rezervacije. A več sutradan vas na našem portalu čekaju i kafana Limun žut slike koje je zabeležio naš fotograf.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Limun žut
Average rating:  
 31 reviews
 by Anja

Vrh

 by Zoran Sljivic

🙂

 by Sandra

Kuhinja mi se bas dopala

 by Filip

ooooo odlicni se 🙂 🙂

 by Slavko

Kulturica...

 by Mario

Poveo sam majku u provod, i mogu vam reci nisam se pokajao 🙂

 by Divna

Jako lepa i prijatna kafana.

 by Petar

Super ste

 by Tijana

Ponedeljkom moram da rezervisem za petak 🙂

 by Marta Nesic

Cesto bude puno kada pozovem 🙁

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Limun žut