• Dimitrija Tucovića 88
    Beograd, Zvezdara
  • 21:30h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Program kafane

UTORAK 13. Novembar
Sale Bend

SREDA 14. Novembar
Taške Bend

ČETVRTAK 15. Novembar
Sale Bend

PETAK 16. Novembar
Taške Bend

SUBOTA 17. Novembar
Taške Bend

NEDELJA 18. Novembar
Mala Maca Bend

Kafana Limun Žut se nalazi u širem centru Beograda u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, u ulici Dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari.

Kafana Limun Žut radi cele nedelje, od devet sati ujutru do dva sata posle ponoći. Sve to vreme vam je na raspolaganju gostoprimstvo osoblja, kuhinja i svim danima osim ponedeljka odlična muzika uveče. Pravi kafanski provod počinje od osam sati uveče, tako da od tada počinju da važe rezervacije.

Utorkom su za dobru atmosferu, baš kao i petkom, subotom i nedeljom zaduženi ozvučeni tamburaši, orkestar "Čeznem za lovom". Kad god čuju ime benda, gosti se smeju, a vrlo često ih i "okite". Sredom majstor klavjature Darko svira narodnjake i peva tako da posle svake pesme zasluži i dobije aplauz. Četvrtkom provod garantuju četiri gitare. Veče počinje pop – rok hitovma iz bivše Jugoslavije, a završava se, naravno narodnom muzkom. Kafana Limun Žut ima prilagođene cene pića i hrane svačijem džepu. Dok je odličan provod četvrtkom oplemenjen i akcijom, kada možete da pijete vrhunsku rakju za samo 99 dinara.

Kafana Limun Žut je jedna od retkih kafana u Beogradu koja je zaseban objekat, a čitav stil eksterijera i enterijera je u duhu etna. Cela kafana je tako koncipirana da je sve smešteno u jednu veliku prostoriju, tako da je položaj svakog stola odličan i gde god da se nalazili uvek ste u centru pažnje.

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Limun Žut

Mapa - Kafana Limun Žut