• Tošin bunar 174
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 370 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Lumperaj nalazi se u ulici Tošin Bunar 174, u srcu Novog Beograda.

Ovo je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do tri časa iza ponoći.

Kafana Lumperaj je osmišljena da na jedan veseli boemski način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Ovde će svi ljubitelji noćnog života moći da rezervišu barske, obične stolove ili pult, i uživanje može da počne.

Boemski enterijer, kao sa razglednica, izvanredna živa muzika, najbolje srpske rakije i vina, podsetiće vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca.

U kafani Lumperaj piće je izuzetno kvalitetno, a cene jako pristupačne, baš prilagođene kafanskom džepu. Tu su i razne promo akcije dodatnog sniženja cena pića, čime je vaš noćni provod zagarantovan. Usluga ne može biti drugačija do perfektna, ljubazno i profesionalno osoblje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način. Ljubazno osoblje će učiniti da vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate.

Lumperaj donosi eru provoda koja Beogradu i te kako nedostaje.Vrata kafane Lumperaj za vas su otvorena petkom i subotom kada su žive svirke na programu. Veselje počinje od samog otvaranja kafane, a atmosfera je uvek vesela i živa tokom cele večeri.

Repertoar koji vas čeka u kafani Lumperaj je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu. Kafana Lumperaj je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, jer sve što ste ikada želeli od kafane imate u kafani Lumperaj! Dođite da se u to i uverite.

U ovom boemskom hramu, rezervacije koje traju do 22:30h su obavezne, ali su besplatne. Kapacitet ljudi je oko 370 osoba, što znači da u kafani Lumperaj ima mesta za sve!

Dođite da zajedno u prijatnoj atmosferi kafane Lumperaj dočekamo zore!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Lumperaj
Average rating:  
 1 reviews
 by Nidza

Malo puta smo se ovde napili!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Lumperaj