• Ruzveltova 13
    Beograd, Palilula
  • 21:00h - 02:00h radnim danima, vikendom do 03:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Mala Maca se nalazi u širem centru Beograda, zapravo na Paliluli, u ulici Ruzveltova broj 13. Ljubitelji dobrog provoda imaju na raspolaganju još jedno sjajno mesto u prestonici za vrhunski provod do ranih jutarnjih časova, uz široki izbor hrane i pića, kao i žive muzike koja će dodatno podgrejati atmosferu. Kada je otvorena kafana Mala Maca Beograd je postao bogatiji za još jedno boemsko mesto u pravom smislu te reči. A u tekstu koji sledi videćete i zašto je to tako.

Kafana Mala Maca rezervacije - online brzo i lako

Kafana Mala Maca Beograd ima kapacitet od 100 mesta, a ako uzmemo u obzir i činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Kada je u pitanju Mala Maca kafana kontakt za rezervisanje je Beograd Noću. Putem korisničkog Call centra na brojeve telefona + 381 63 33 33 44 i + 381 63 34 34 33 ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Mala Maca kafani.

Kafana Mala Maca

Za ovu malenu kafanu Mala Maca Beograd Noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Mala Maca kafana - zašto izaći baš u ovaj lokal

Veliki broj zadovoljnih gostiju svedoči o vrhunskom kvalitetu provoda i usluge u kafani Mala Maca Beograd. Mi smo poznati kao nacija koja ima visoke kriterijume kada je noćni život u pitanju, a činjenica da je Mala Maca tako brzo postala jedno od vodećih mesta za izlaske dovoljno govori o tome kakav vas provod ovde očekuje.

Kafana Mala Maca

Opis popularne kafane Mala Maca u Beogradu

Svi oni koji jednom posete Mala Maca kafanu rado se vraćaju kako bi ponovili nezaboravan provod u ovom lokalu. Odlična atmosfera, ljubazno osoblje, sjajan ambijent, ali i vrhunska ponuda hrane i pića samo su neki od razloga zbog čega ova kafana privlači pažnju tako velikog broja ljudi.

Piju se naješće rakija, pivo i vino, a tokom čitave noći gostima je na raspolaganju i kuhinja, tako da mogu malo da se okrepe i upotpune užitak. Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese, sve se oprašta.

Enterijer Mala Maca kafane koji će vas osvojiti

Kafana Mala Maca svojim ambijentom i srdačnim odnosnom prema svakom posetiocu čini da se svi gosti osećaju kao da su kod svoje kuće. Kafana Mala Maca raspolaže sa nekoliko većih stolova, pogodnih za veća društva, a svakako se nađe mesto i za manje društvo, koje se, nekim čudom u ovoj kafani do kraja večeri uvek proširi. Pored kafanskih stolova možete rezervisati i neki od barskih stolova, ukoliko ste više ljubitelj takvog vida provoda.

Muzika koja se sluša u kafani Mala Maca

U kafani Mala Maca se četvrtkom, petkom i subotom organizuje živa svirka “od stola do stola” gde zaista bude kao na fotgrafijama starih beogradskih kafana. Svakog četvrtka i petka su tamburaši, dok su svake subote dve gitare.

Svake srede u kafani Mala Maca možete uživati u pop rok svirci, sa dve gitare i klavijaturom. Pored toga tokom ovih večeri, dok uživate u sjajnoj svirci očekuje vas promocija đus-votke i džin-tonika, kao i sve rakije za samo 99 dinara.

Kafana Mala Maca

Posle ludog i nezaboravnog povoda očekuju vas i Mala Maca slike jer je Beograd Noću fotograf često u ovoj popularnoj kafani.

Mala Maca Beograd - lokacija na kojoj se nalazi popularna kafana

Kada je u pitanju Mala Maca Ruzveltova broj 13 je adresa ove kafane. Smeštena na Paliluli ova kafana predstavlja stecište dobrog provoda u prestonici i jedna je od vodećih kada je noćni život Beograda u pitanju. Dođite i uverite se zbog čega je ovo jedna od najpopularnijih beogradskih kafana.

Parking kod kafane Mala Maca

Mala Maca kafana nema obezbeđen privatni parking, stoga ukoliko planiraš dolazak kolima, moraš da se osloniš na ulični parking. Alternativa je javna parking garaža Vukov Spomenik koji se nalazi u ulici Kraljice Marije i na nekoliko minuta hoda je od kafane. Ipak, ukoliko želiš da se opustiš i popiješ koju više, ostavi kola kod kuće!

Kafana Mala Maca radno vreme

Mala Maca kafana je otvorena svakoga dana. Radno vreme kafane je od 21:00h do 02:00h radnim danima, dok se vikendom zabava produžava do 3 sata posle ponoći. Zbog rezervacije treba da se dođe u 20h. Svi razlozi za provod u ovoj kafani su tu, a kad poželite da dođete obzirom da u kafanu staje mali broj ljudi, rezervišite svoje mesto nekoliko dana unapred.

Kafana Mala Maca cenovnik - cena pića

Kao što se druga mala mesta na kojima se okupljaju druželjubivi ljudi odlikuju niskim cenama pića i hrane ako je imaju u ponudi, tako i kada je u pitanju Mala Maca kafana cenovnik je prilagođen svima koji žele da je posete i opušteno se vesele. U kafani Mala Maca cene su veoma pristupačne svakome ko voli da izlazi u duhu starih boema. Za 1000 dinara možete da pijete i pijete i da počastite drštvo, tako da ne razmišjajte o računu jer u ovoj kafanici se samo provodi, a misli su usmerene samo i isključivo na uživanje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Mala Maca