• Sinđelićeva 3 (ulaz iz Niške)
    Beograd, Vračar
  • 20:00h - 01:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Program kafane

ČETVRTAK 18. Januar
Mala Maca Bend

PETAK 19. Januar
Mala Maca Bend

SUBOTA 20. Januar
Sale i Džoni - pop rock i narodna muzika

PONEDELJAK 22. Januar
Sale i Džoni

UTORAK 23. Januar
Nargila Dan

SREDA 24. Januar
Sale svira pop - rok i ćaska sa Vama

Kafana Mala Maca se nalazi u širem cetru Beograda, zapravo na Vračaru između Kalenić pijace i Bulevara Kralja Aleksandra, u ulici Sinđelićeva broj 3, dok se u kafanu ulazi iz Niške ulice.

U kafani Mala Maca se četvrtkom, petkom i subotom organizuje živa svirka "od stola do stola" gde zaista bude kao na fotgrafijama starih beogradskih kafana. Svakog četvrtka i petka su tamburaši, dok su svake subote dve gitare. Piju se naješće rakija, pivo i vino, a tokom čitave noći gostima je na raspolaganju i kuhinja, tako da mogu malo da se okrepe i upotpune užitak. Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese, sve se oprašta.

Kafana Mala Maca svojim ambijentom čini da se svi gosti osećaju kao da su kod kuće. Kafana Mala Maca raspolaže sa nekoliko većih stolova, pogodnih za veća društva, a svakako se nađe mesto i za manje društvo, koje se, nekim čudom u ovoj kafani do kraja večeri uvek proširi.

U kafani Mala Maca cene su veoma pristupačne svakome ko voli da izlazi u duhu starih boema. Za 1000 dinara možete da pijete i pijete i da počastite drštvo, tako da ne razmišjajte o računu jer u ovoj kafanici se samo provodi, a misli su usmerene samo i isključivo na uživanje.

Svake srede u kafani Mala Maca možete uživati u pop rok svirci, sa dve gitare i klavijaturom. Pored toga očekuje vas promocija đus-votke i džin-tonika, kao sve rakije za samo 99 dinara.

Zbog rezervacije treba da se dođe u 20h. Svi razlozi za provod u ovoj kafani su tu, a kad poželite da dođete obzirom da u kafanu staje mali broj ljudi, rezervišite svoje mesto nekoliko dana unapred.

Dođite i uverite se u odličan provod.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Mala Maca

Mapa - Kafana Mala Maca

instagram feed