• Veliki Kalemegdan 2
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Starogradska
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Mali Kalemegdan nalazi se u ulici Veliki Kalemegdan br. 2, a smeštena je u najlepšem i najvećem beogradskom parku Kalemegdan, pored košarkaških terena.

Ušuškana između drveća, u prirodnom ambijentu, kafana Mali Kalemegdan je idealno mesto da sa društvom leti odmorite od uzavrelog beogradskog asfalta.

Kapacitet kafane Mali Kalemegdan je oko 250 ljudi, a njima su uvek na raspolaganju profesionalni, nasmejani konobari i izuzetna usluga.

U kafani Mali Kalemegdan imate u ponudi bogat izbor domaćih i stranih pića i naravno, veoma kvalitetnu muziku.
Ono što kafanu Mali Kalemegdan razlikuje od drugih, jeste jedinstvena bašta i prirodni ambijent u samom centru grada. Ljubitelji lepog domaćeg vina, rakije od šljive, kajsije, dunje i ostalih pića mogu da uživaju na svežem vazduhu uz ozvučenu akustičnu starogradsku narodnu muziku. Koncept kafane Mali Kalemegdan je osmišljen tako da tradicionalnim kafanskim sadržajima ispuni sve ideale i snove pravog srpskog bekrije.

Enterijer kafane Mali Kalemegdan je onaj pravi, boemski. Ali u njoj se može naći i odgovarajuće mesto za svakog gosta. Od šanka, kafanskih stolova, barskih stolova pa sve do separea. Koje god mesto da izaberete i gde god da se nalazite, bićete u centru pažnje.

Kafana Mali Kalemegdan je mesto gde ste svi dobrodošli i gde ćete uz popularno niske cene moći da osetite duh veselog domaćeg ambijenta. Tokom leta, bašta je uvek dobro rešenje za sve vaše bitne datume, rođendane, devojačke i momačke večeri, ali i mesto gde ćete se oraspoložiti ukoliko ste tužni.

Mnoge definicije kruže o kafani, a osoblju kafane Mali Kalemegdan je omiljena da je kafana mesto gde ljudi uđu sami, a izađu sa četiri kuma. U kafani Mali Kalemegdan ćete pored kumova, sigurno naći i devojku, brata, sestru, prijatelja, budućeg muža, omiljenog šankera ili muzičara, jer mnoštvo sitnica koje čine život slađim nalaze se u kafani Mali Kalemegdan i njihovo osoblje ih jednostavno zove ČAROLIJA.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Mali Kalemegdan
Average rating:  
 1 reviews
 by Strale

Odlican kafana!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Mali Kalemegdan