• Karađorđeva 9
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Malo Bi' Te Tako je jedna od najpopularnijih prestoničkih kafana, a pored kvalitetne muzike i usluge na veoma visokom nivou, razlog atraktivnosti ovog mesta jeste i izuzetna lokacija. Naime, kafana Malo Bi' Te Tako nalazi se u delu grada koji pripada kvartu pravog noćnog provoda Beograda, u Karađorđevoj ulici, ispod Kalemegdanske tvrđave, nadomak kluba InBox.

Kafana Malo Bi' Te Tako, pored interesantnog imena, ima dosta interesantnog i da ponudi svojim gostima, koji već nakon prve posete kafani odlučuju da postanu redovni! Kafana Malo Bi' Te Tako prostire se na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Kapacitet gostiju je oko 220 ljudi, a dobro raspoloženje je uvek obavezno! Kafanu krasi i prelepa galerija, koja zapravo predstavlja VIP deo u kome možete uživati ukoliko ste ljubitelj intimnije kafanske atmosfere.

Enterijer kafane Malo Bi' Te Tako uređen je kombinovanjem modernih elemenata, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, što pored zadovoljavanja estetike, govori i da se ovde možete iskusiti fenomenalan kafanski provod, ali uz dozu elegancije.

Kafanu Malo Bi' Te Tako uglavnom posećuje ekipa ljudi 25+, ali to ne znači da se ovde nećete fantastično provesti koliko god bili stari ili mladi, jer se prijatno osoblje uvek trudi da svojim gostima pruži maksimalan provod.

Uživanje u velikoj ponudi pića po pristupačnim cenama, takođe je jedan od razloga sve veće traženosti ove kafane. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana pop i folk muzika i pozitivna energija, ono je što karakteriše kafanu Malo Bi' Te Tako, i izdvaja je iz prevelike ponude beogradskih ugostiteljskih objekata kao mesto koje morate posetiti. Obavezno proverite zašto uz kafanu Malo Bi' Te Tako stoje isključivo pridevi u superlativu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Malo Bi' Te Tako
Average rating:  
 1 reviews
 by Nevena

Enterijer je prelep, super mesto za izlazak


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Malo Bi’ Te Tako