• Bul. Despota Stefana 119
    Beograd, Palilula
  • 21:00h - 04:00h
  • Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Malo Takovo u Bulevaru despota Stefana 119 je jedna od najstarijih kafana u Beogradu, ovo mesto sa zavidnom kafanskom i društvenom tradicijom postoji već 22 godine. Svih ovih godina, isti vlasnik je radio na održanju kvaliteta i poboljšanju ponude ovog značajnog kafanskog objekta u prestonici. Kafana Malo Takovo, može da ugosti 250 ljudi, radi od 21h do 04:00h i muzika koja je samo za vaš upriličena uživo donosi vam pravi kafanski duh svakoga dana. Kafana Malo Takovo, je jedan fin i primamljiv ugostiteljski objekat, ovde preko dana možete uživati uz svoju prvu jutranju kafu, izabrati baš kafanu Malo Takovo da ovde prelistate štampu i porazgovarate sa prijateljima dok užurbani Beograd pored vas živi svoju priču. Kafana Malo Takovo je idealno mesto za posedeti, koje god doba dana odabrali, prijatno osoblje i prijemčiv ambijent učiniće da se ovde osećate lepo i da uvek budete ugošćeni kao najmiliji gosti. Kafana Malo Takovo veoma lepo komunicira sa različitim kafanskim ukusima i sa različitim afinitetima svojih dragih gostiju, na ovom mestu, uvek će vas dočekati prijatna iznenađenja i poziv da se na mesto najboljeg provoda, vratite ponovo. Sa kafanom Malo Takovo bićete svedoci jedne nove i lepše kafanske ere, koja će biti dobar učitelj svim generacijama i predstaviti im kafanu i kafanski život na pravi način, ovde ćete moći da uživate u lepim notama, lepim emocijama i svaki događaj biće vredan pamćenja.

Kafana Malo Takovo ima svoj parking što je dobra vest i olakšanje za sve koji u provod planiraju da krenu u svom omiljenom  četvorotočkašu, ili možda dvotočkašu u zavisnosti od afiniteta. Svi ljubitelji folk muzike, istinski će uživati u kafani Malo Takovo, ovde je sve osmišljeno za jedan lep i prijatan ugođaj i cene i usluga koja se ovde pruža su vrhunske i brzo ćete ih zavoleti. U kafani Malo Takovo sva mesta su sedeća i ceo koncept je osmišljen tako da gde god seli uvek ste u žiži događanja i interesovanja.

Kafana Malo Takovo je odlično mesto za sve sadašnje i buduće boeme, kao i za one koji tek planiraju da se upoznaju sa čarima kafankog života, što im sa ponudom kafane Malo Takovo, uopšte neće teško pasti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Malo Takovo