• Bul. Despota Stefana 119
    Beograd, Palilula
  • 21:00h - 04:00h
  • Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Malo Takovo u Bulevaru despota Stefana 119 je jedna od najstarijih kafana u Beogradu, ovo mesto sa zavidnom kafanskom i društvenom tradicijom postoji već 22 godine. Svih ovih godina, isti vlasnik je radio na održanju kvaliteta i poboljšanju ponude ovog značajnog kafanskog objekta u prestonici. Kafana Malo Takovo, može da ugosti 250 ljudi, radi od 21h do 04:00h i muzika koja je samo za vaš upriličena uživo donosi vam pravi kafanski duh svakoga dana. Kafana Malo Takovo, je jedan fin i primamljiv ugostiteljski objekat, ovde preko dana možete uživati uz svoju prvu jutranju kafu, izabrati baš kafanu Malo Takovo da ovde prelistate štampu i porazgovarate sa prijateljima dok užurbani Beograd pored vas živi svoju priču. Kafana Malo Takovo je idealno mesto za posedeti, koje god doba dana odabrali, prijatno osoblje i prijemčiv ambijent učiniće da se ovde osećate lepo i da uvek budete ugošćeni kao najmiliji gosti. Kafana Malo Takovo veoma lepo komunicira sa različitim kafanskim ukusima i sa različitim afinitetima svojih dragih gostiju, na ovom mestu, uvek će vas dočekati prijatna iznenađenja i poziv da se na mesto najboljeg provoda, vratite ponovo. Sa kafanom Malo Takovo bićete svedoci jedne nove i lepše kafanske ere, koja će biti dobar učitelj svim generacijama i predstaviti im kafanu i kafanski život na pravi način, ovde ćete moći da uživate u lepim notama, lepim emocijama i svaki događaj biće vredan pamćenja.

Kafana Malo Takovo ima svoj parking što je dobra vest i olakšanje za sve koji u provod planiraju da krenu u svom omiljenom  četvorotočkašu, ili možda dvotočkašu u zavisnosti od afiniteta. Svi ljubitelji folk muzike, istinski će uživati u kafani Malo Takovo, ovde je sve osmišljeno za jedan lep i prijatan ugođaj i cene i usluga koja se ovde pruža su vrhunske i brzo ćete ih zavoleti. U kafani Malo Takovo sva mesta su sedeća i ceo koncept je osmišljen tako da gde god seli uvek ste u žiži događanja i interesovanja.

Kafana Malo Takovo je odlično mesto za sve sadašnje i buduće boeme, kao i za one koji tek planiraju da se upoznaju sa čarima kafankog života, što im sa ponudom kafane Malo Takovo, uopšte neće teško pasti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Malo Takovo
Average rating:  
 1 reviews
 by Milovan

Zurka do zore, pozdrav za gazdaricu, najjaca zena!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Malo Takovo