• Kapetan Mišina 16
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h (vikendom do 02:00h)
  • Starogradska / Folk izvorni
  • 90 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Marina locirana je u centru Beograda, u ulici Kapetan Mišina 16. Ova boemska idila je pravo mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda

Enterijer kafane Marina je podređen vašem uživanju, pa nema loših mesta, što znači da gde god budete locirani u kafani, bićete u centru zbivanja i ništa vam neće promaći. Osim prave kafanske atmosfere, ovaj objekat može se pohvaliti i izuzetno pristupačnim cenama, a za vas organizuje razne proslave i svečanosti.

Ono što se posebno ističe u kafani Marina jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Kada jednom budete zaigrali u kafani Marina, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za ludu žurku.

Prilikom posete kafani Marina, možete uživati sa svojim prijateljima do čak 2 h iza ponoći. Da li u društvu prijatelja, neprijatelja, momaka, devojaka, svakako ćete u kafani Marina iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod u atmosferi koja je zagarantovano za pamćenje.

Radno vreme kafane je odlično za sve ranoranioce jer se njena vrata otvaraju već u 10 časova, a radi svih sedam dana u nedelji. Tada možete svratiti na prepodnevnu kaficu sa ratlukom po neverovatno niskoj ceni ili odigrati koju partiju šaha, domina, jamba, ne ljuti se čoveče... sa svojim prijateljima.

Kafana Marina će obeležiti svako vaše pijanstvo i napraviti mnoge uspomene i divne momente koje ćete zauvek nositi u sećanju.

Cene u kafani Marina su takođe i više nego popularne - prave kafanske, kako biste se potpuno opustili. Kafana Marina neguje narodnu tradiciju i u njoj se svake večeri čuju muzika i smeh.

Već uveliko je počela da osvaja i zagreva srca različitih ljudi koji su njeni česti gosti i koji se tu i vraćaju. Atmosfera u kafani Marina je veoma opuštena i otvorena za sve ljude željne dobrog provoda i druženja.

Kafana Marina je po meri vaše emocije! Dođite i uverite se zašto smo baš najbolji izbor. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu Marina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Marina
Average rating:  
 1 reviews
 by sanja

Kafana za sve


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Marina