• Vojislava Ilića 102a
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Mesec Mlad, nalazi se na adresi Vojislava Ilića 102a. Ovo je mesto koje će vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Mesec Mlad postaje vaša druga kuća. Reč je o mestu koji nudi upravo onakvu zabavu zbog koje ćete zaigrati čim zakoračite u kafanu Mesec Mlad, hteli vi to ili ne.

Kafana Mesec Mlad je kapaciteta 200 ljudi, i arhitektonski osmišljena tako da loše mesto ne postoji.  I najprobirljivi gosti uživaće u provodu u ovoj prelepoj kafani.

Reč je o pravoj domaćinskoj i prijateljskoj kafani, koja ne samo da će vas obradovati pravim domaćinskim enterijerom nego i pravim boemskim cenama, koje vam pružaju priliku da uz odlične kafanske note uživate i u svim pićima koje volite i bez kojih kafanski izlazak nema onu pravu draž.

Sa muzičkim programom i zagevanjem atmosfere počinje se oko 22 h, dok provod traje do čak 3 h iza ponoći. Muzika je žanrovski usmerena na pop, folk i starogradsku muziku, ali se iz kafane uvek čuje ono u čemu gosti najviše uživaju. Poseban akcenat stavlja se na emocije i pravu iskrenu pesmu, koja će vas uvek dirnuti.

Inače, ono što je takođe važno napomenuti jeste to da kafana Mesec Mlad gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Naime, ovde je sve podređeno vašem uživanju i vašem maksimalno dobrom provodu.

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Kafana Mesec Mlad je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju...

Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom. Sve je na visokom nivou, a ostaje jedino da se sami uverite u to.

Ovde ste svi dobrodošli, da zajedno igramo, plešemo, pevamo, pijemo, smejemo se, plačemo…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Mesec Mlad
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Mesec Mlad