• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Potpuno nova kafana koja će značajno doprineti noćnom životu prestonice, kafana Moj Grad, nalazi se u Beton Hali, u ulici Karađorđeva 2-4. Smeštena u samom centru noćnih zbivanja u Beogradu, kafana Moj Grad veoma brzo postaće omiljeno mesto za izlazak svih ljubitelja kafanskog provoda. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente kafana Moj Grad tek otvara svoja vrata.

Gosti kafane Moj Grad moći će da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja, a o raspoloženju gostiju će se, takođe, posebno starati prijatno i ljubazno osoblje, veoma profesionalno u svom poslu.

Kafana Moj Grad donosi potpuno novu eru provoda koja Beogradu i te kako nedostaje. Vrata kafane Moj Grad za vas će biti otvorena petkom, subotom i nedeljom kada ćete uživati u živim svirkama. Ukoliko ste željni dobre pesme i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate ili želite da se vrhunski provedete, onda je kafana Moj Grad pravi izbor za vas! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno! Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Moj Grad
Average rating:  
 1 reviews
 by suncica

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Moj Grad