• Resavska 24
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Moja Bivša nalazi se na popularnoj lokaciji u Resavskoj 24. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Kafana Moja Bivša je idealna je za sve prilike. Pored toga, idealna je i za različite profile ljudi, jer je njen koncept takav da je dopadljiva svima, i njome ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada je budete posetili.

Kafana Moja Bivša je za sada otvorena četvrtkom, petkom i subotom od 22h pa sve do 4 sata iza ponoći i kada jednom dođete uvek ćete se vraćati jer ova kafana pruža neponovljivi provod. Kafana Moja Bivša nikad ne spava, tako da ste uvek dobrodošli. Muzika se ne gasi, piće se non-stop dosipa, a veselje i igra neprestaju. Ovde se možete opustiti i uživati u živoj svirci i raznovrsnom piću čije su cene maksimalno prilagođene svačijem džepu.

Uz predivne pesme i slatki merak kafana Moja Bivša  ugostiće sve drage goste, čak vas 140 može naći nezaboravan kafanski provod u kafani Moja Bivša. Kafana Moja Bivša svojim gostima pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Ovde možete uživati u velikom izboru pića uz vrlo pristupačne cene.

U ambijentu koji vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća, ali i strana pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koju kafanu Moja Bivša izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše kafanu Moja Bivša i razlikuje od drugih.

Zaključak jedino može da bude da je kafana Moja Bivša odlično mesto za sve ljude koji vole pravu kafansko boemsku atmosferu. Vredi je posetiti i tako se uveriti u sve navedeno. Vaše je samo da rezervišete svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima provod i uživanje na vrhunskom nivou i na najlepšem mestu u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Moja Bivša
Average rating:  
 1 reviews
 by Goki

Uvek bili do fajronta!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Moja Bivša