• Prizrenska 2
    Beograd, Stari grad
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Na Balkanu je novo mesto za izlazak u samom centru glavnog grada. Kafana Na Balkanu se nalazi u sklopu Hotela Balkan, u ulici Prizrenska broj 2.

Kafana Na Balkanu spaja tradicionalno i novo. Od tradicionalnog se nije odstupilo u enterijeru, atmosferi, kvalitetu ića i pića. Moderno se u Na Balkanu ogleda u izboru muzičkih gostiju, koji su vrlo pažljivo odabrani. Ekskluzivnost lokacije i usluge ne znači i njenu nepristupačnost. Kapaciteta od 250 mesta, savršeno je odmereno koliko gostiju je baš taman za idealan ugođaj.

Doći ćete se velikim društvom i opet ćete videti prijatelje, poznanike i neke nove ljude. Ovde možete sresti i studente, i glumce, i ljude iz javnog života, i zaljubljene, i slobodne strelce. Kafana je država u malom, a kafana Na Balkanu je zabava na veliko. Opremljena vrhunskim ozvučenjem, ovde će svaka pesma zvučati savršeno, a raskošni glasovi poznatih pevačkih veličina gađaće u svaku tananu emociju.

Kafana Na Balkanu svoja vrata otvara u 22:30, fajront je u 04:00, ali uvek se traži pesma više, redovno se iz ove kafane kući odlazi u svitanje. Za ljubitelje dobre čašice, Na Balkanu raspolaže zavidnom plejadom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Probajte rakiju od domaće maline, ili se odlučite za provereni viski. Izbor je vaš, šta god da izaberete, ne možete pogrešiti. U čaše se sipa kvalitet.

Cene su veoma pristupačne, a izbor bića veoma raznovrstan usklađen potrebama svakog gosta. Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah.

Do kafane Na Balkanu možete doći rasterećeno pešice ili taksijem. Taksi stanica je odmah ispred Hotela Balkan. Na 100 metara od kafane nalaze se početne stanice autobusa ka svim delovima grada, a Hotel Balkan ima sopstveni parking. Ko je bio u Beogradu, a nije bio u kafani Na Balkanu, slobodno može smatrati da nije shvatio Beograd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Na Balkanu
Average rating:  
 1 reviews
 by Sneza

Pamtim sjajne zurke i pijanstva ovde 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Na Balkanu