• Marka Čelebonovića 2 (u sklopu SC Agrimes na Bežanijskoj Kosi)
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Na Pravom Mestu je verodostajna svom nazivu jer kada uđete u ovo zdanje u kombinaciji stakla i drveta vi ćete se naprosto raspametiti. Kafana Na Pravom Mestu je prava u svakom smislu te reči, ovde u Marka Čelebonovića 2, i to na dva sprata smeštena je neopisiva lepota kafasnkih fantazija i najlepših starogradskih pesama koje su opevali naši najviđeniji uživaoci kafanskih lepota i ušli u istoriju svih noćnih provoda koji se odvijaju za kafanskim stolom.

Kafana Na Pravom Mestu, nudi večeri koje nikada ne mogu do izblede, to je takav tip provoda kojem se dive generacije i priželjkuju da čuju svaki detalj o ispijenom vinu za kafanskim stolom u božanstvenoj kafani Na Pravom Mestu.

Kafana Na Pravom Mestu na gornjem spratu ima terasu koja je u zimskom periodu zatvorena, celo zdanje je uređeno u etno maniru i budi vaše najtananije kafanske vibracije. Na donjem spratu kafane je prelepi šank sačinjen od drveta.

Muzički doživaljaji u kafani Na Pravom Mestu su zaista posebni jer je akustičnost celog objekta izvanredna. Dolaskom u kafanu Na Pravom Mestu bićete svedoci jedne nove epohe u kafanskom životu Beograda, ovde ništa nije isto kao u drugim kafanama, kafana Na Pravom Mestu zrači specifičnim sjajem, njena ponuda je jednistvena, provod koji nudi budi u vama sećanja na sve najlepše trenutke koje ste uz muziku doživeli i sve je začinjeno fantastičnom atmosferom, besprekornom uslugom koja je u svakom momentu na izuzetno visokom nivou i veoma korektnim i vama dragim cenama.

Kada vam neko kaže na pravom ste mestu, a nalazite se upravo u ovoj kafani budite sigurni da to nije samo fraza, jer kafana Na Pravom Mestu toliko jedistvena, toliko svoja, toliko meračka, boemska i hedonistička da joj sve druge kafane zavide, a vi slobodno to proverite jer verujte na pravom ste mestu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Na Pravom Mestu
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Na Pravom Mestu