• Nikole Grulovića 14
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk
  • 250 Ljudi

Program kafane

UTORAK 03. Avgust
Nikola Liknić i Alibi bend od 20h

Kafana Narodna priča je ugostiteljski objekat skrojen po meri istinskih boema. Smešten na Zvezdani ovaj lokal okuplja sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda, ali i neke od najpoznatijih izvođača na našim prostorima, koji su zaduženi za kreiranje večeri za pamćenje. 

Kako biste i sami uverili u provod koji vas ovde očekuje predlažemo vam da posetite Narodnu priču utorkom ili četvrtkom kada se ovde organizuju svirke, i kreirajte nezaboravne uspomene iz ove kafane. 

Rezervišite online brzo i jednostavno

Kafana Narodna priča poseduje kapacitet za 250 ljudi, a s obzirom na to da se ovde žurke organizuju dva puta nedeljno rezervacije su obavezne. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Kafana iz koje ćete poneti najbolje priče 

Narodna priča je kafana sa dušom, a ovde se okupljaju istinski ljubitelji dobrog provoda. Kafana je otvorena za goste dva puta nedeljno, i to utorkom i četvrtkom, kada se ovde organizuju odlična gostovanja. 

Za dobru atmosferu pobrinuće se popularni izvođači, ali i ljubazno osoblje koje će vas ovde dočekati. Čitav ambijent odiše dobrom energijom, a enterijer je prilagođen duhu kafane, kako bi sve bilo po meri pravih boema. 

Adresa, radno vreme i parking kafane 

Ova kafana nalazi se na adresi Nikole Grulovića 14 na Zvezdari, a za sve goste ove kafane je obezbeđen privatni parking, te će tako moći bez brige da uživaju u provodu koji ih ovde očekuje. 

Radno vreme kafane je 22:00h - 04:00h.

Posetite kafanu Narodna priča, i otkrijte zašto je reč o jednoj od najveselijih beogradskih kafana.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Narodna Priča