• Petra Palavičinija 15
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Naš Boem nalazi se na samom početku Plavog mosta, u ulici Petra Palavičinija 15, u naselju Medaković 3. Naš boem kafana je mesto koje zahvaljujući dobroj atmosferi i vrhunskoj usluzi privlači pažnju velikog broja posetilaca, stoga ne čudi zbog čega se ova kafana smatra jednom od omiljenih u gradu.

Kafana Naš boem rezervacije - online brzo i lako

Uz Beograd noću Naš boem kafana i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi kafana Naš boem rezervacije možete napraviti veoma brzo i lako, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, kao i putem aplikacije.

Zašto izaći u Naš boem kafanu

U ponudi ove sjajne kafane sa dugom tradicijom, nalaze se specijaliteti tradicionalne nacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Od raznolikog mešanog mesa sa roštilja, u kafani Naš Boem možete se počastiti i raznim salatama, kuvanim jelima poput gulaša od junećih repova, rolovanom teletinom ispod sača, ali i pastrmkom i lignjama na žaru. 

Šta god poželite da okusite, kafana Naš Boem će vam servirati na sto, i to na veoma lep način i s ljubavlju, što je najbitnije za njihove mušterije. Čim svratite samo jednom u kafanu Naš Boem, verujte nam, postaćete njihov stalni gost.

Pored izuzetne i ukusne hrane, uz kvalitetan izbor domaćih i stranih vina, probranih domaćih rakija, provešćete nezaboravne trenutke u ovom restoranu.

Opis jedinstvene kafane koja popravlja raspoloženje 

Klimatizovana sala kafane Naš Boem raspolaže sa 80 mesta, a bašta restorana sa oko 20 sedećih mesta. Naravno, za sve goste u kafani Naš Boem, internet i Wi-Fi zona su besplatni. Ljubazno osoblje koje vam je non-stop na usluzi, čeka na vas, zato dođite da se družite sa kafanom Naš Boem. A ono što je bitno, potreban vam je samo osmeh jer su cene u kafani Naš Boem veoma smešne!

Enterijer Naš boem kafane

Sam enterijer lokala čini prelep ambijent, sačinjen u duhu pravih kafana, sa kariranim stolnjacima i metalnim pikslama. Ovde je akcenat na ukusnoj hrani i sjajnom provodu sa sjajnim gostima. Osmeh, veselje i radost su na prvom mestu, koje nikad ne manjka u kafani Naš Boem. Kafana Naš Boem sadrži pregršt umetnosti koja čini da se uz dobru pesmu odlično provedete i poželite da dođete barem još jedanput.

Muzika koja se sluša u kafani Naš boem

Kafana Naš Boem ima dugu tradiciju, i ona postoji preko dvadeset godina. u kafani Naš Boem boemske večeri su upotpunjavali brojni poznati pevači, poput pokojnog Luisa, Bobana Zdravkovića, Vanese, Marinka Rokvića i mnogih drugih.

Naš Boem je za vas pripremio žive svirke uz dobre bendove i samostalne pevače koji će vas zabavljati od 22h, pa sve do 4h iza ponoći. Muzika koja svira u kafani je idealna za veselje, i dominiraju pop i folk muzički pravci. Očekuje vas zaista mnogo iznenađenja.

Kafana Naš boem Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Naš boem kafana se nalazi u beogradskom naselju Medaković 3, a adresa je Petra Paviličinija broj 15. Ovo mesto u gradu je idealno za pravi kafanski provod, a lokacija je takva da kafana nije u centru gradske vreve, a opet je dovoljno blizu svima onima koji žele ovde da dočekaju zoru.

Parking kod Naš boem kafane na Medaku

Kada je u pitanju kafana Naš boem važno je napomenuti da ovde možete veoma lako pronaći parking mesto, tako da ne morate brinuti ukoliko odlučite da u provod krenete sopstvenim automobilom.  

Naš boem radno vreme

Radno vreme kafane Naš boem je svakog radnog dana i subotom od 22h do 04h. Vrhunski provod do ranih jutarnjih časova je na raspolaganju svim pravim gradskim boemima i onima koji žele da se tako osećaju. 

Nezaboravno iskustvo u dinamičnoj atmosferi kafane Naš boem koja odiše odličnom zabavom i pozitivnom energijom se podrazumeva. Ono što je sigurno, dobar provod u ovoj kafani je imperativ, a na vama je samo da ne propustite priliku za to u ovoj popularnoj beogradskoj kafani.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Naš Boem
Average rating:  
 1 reviews
 by Milicevic

Odlicna kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Naš Boem