• Petra Palavičinija 15
    Beograd, Voždovac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Naš Boem nalazi se na samom početku Plavog mosta, u ulici Petra Palavičinija 15, u naselju Medaković 3.

Kafana Naš Boem ima dugu tradiciju, i ona postoji preko dvadeset godina. u kafani Naš Boem boemske večeri su upotpunjavali brojni poznati pevači, poput pokojnog Luisa, Bobana Zdravkovića, Vanese, Marinka Rokvića i mnogi drugi...

Naš Boem je za vas pripremio žive svirke uz dobre bendove i samostalne pevače koji će vas zabavljati od 22h, pa sve do 4h iza ponoći. Muzika koja svira u kafani je idealna za veselje, i dominiraju pop i folk muzički pravci. Očekuje vas zaista mnogo iznenađenja.

U ponudi ove sjajne kafane sa dugom tradicijom, nalaze se specijaliteti tradicionalne nacionalne kuhinje od posebno biranih svežih namirnica. Od raznolikog mešanog mesa sa roštilja, u kafani Naš Boem možete se počastiti i raznim salatama, kuvanim jelima poput gulaša od junećih repova, rolovanom teletinom ispod sača, ali i pastrmkom i lignjama na žaru. Šta god poželite da okusite, kafana Naš Boem će vam servirati na sto, i to na veoma lep način i s ljubavlju, što je najbitnije za njihove mušterije. Čim svratite samo jednom u kafanu Naš Boem, verujte nam, postaćete njihov stalni gost.

Pored izuzetne i ukusne hrane, uz kvalitetan izbor domaćih i stranih vina, probranih domaćih rakija, provešćete nezaboravne trenutke u ovom restoranu.

Sam enterijer lokala čini prelep ambijent, sačinjen u duhu pravih kafana, sa kariranim stolnjacima i metalnim pikslama. Ovde je akcenat na ukusnoj hrani i sjajnom provodu sa sjajnim gostima. Osmeh, veselje i radost su na prvom mestu, koje nikad ne manjka u kafani Naš Boem. Kafana Naš Boem sadrži pregršt umetnosti koja čini da se uz dobru pesmu odlično provedete i poželite da dođete barem još jedanput.

Klimatizovana sala kafane Naš Boem raspolaže sa 80 mesta a bašta restorana sa oko 20 sedećih mesta. Naravno, za sve goste u kafani Naš Boem, internet i Wi-Fi zona su besplatni.

Ljubazno osoblje koje vam je non-stop na usluzi, čeka na vas, zato dođite da se družite sa kafanom Naš Boem.

A ono što je bitno, potreban vam je samo osmeh jer su cene u kafani Naš Boem veoma smešne!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Naš Boem