• Ilije Garašanina 26
    Beograd, Palilula
  • 22:30h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Naša Priča nalazi se u samom centru grada, u ulici Ilije Garašanina broj 26. Pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog provoda koji cene dobru pesmu i vrhunski ambijent. Kafanu Naša Priča karakteriše prelep prostor savremenog dizajna, što je razlikuje od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim. Već na prvi pogled oduševiće vas umetničke fotografije na zidovima, kao i spoj modernog i boemskog duha. Cigla, drvo, neutralne boje i neizbežni karirani stolnjaci čine enterijer Naše Priče savršenim.

Ono što takođe treba posebno napomenuti jeste izuzetna ventilacija, tako da ovde možete zaboraviti na zagušljuvost i punim plućima možete najzad otpevati svoje omiljene pesme.
Kafana Naša Priča nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati. Tokom zimske sezone 2013 - 2014. kafana

Naša Priča pružala je svojim posetiocima mnoga muzička iznenađenja, i stekla veliki broj redovnih gostiju. Upravo na ovom mestu mnogi su ispisali i ispričali neke svoje priče kojih će se u budućnosti rado sećati.

Strukturu gostiju kafane Naša Priča uglavnog čini starija ekipa. U kafani Naša Priča veoma su pristupačne cene pića, pa bez muke oko računa, možete uživati u sjajnoj atmosferi i zagarantovanom provodu koji vam ova kafana obećava.

Kafana Naša Priča osvojila je mnoga srca obožavalaca noćno – kafanskog života koji su ovakvo boemsko mesto željno iščekivali.
Ono što kafanu Naša Priča izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše.

Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Naša Priča jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta.

Kafana Naša Priča trenutno radi dva dana u nedelji i za vaše boemsko uživanje dostupna je u periodu od 22:30h do 3h iza ponoći. Rezervacije su obavezne zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja. Petak i subota su rezervisani dani za najbolji provod u gradu, a uskoro se očekuje otvaranje drugih dana.

Dođite i započnite jednu svoju divnu priču koju ćete želeti svakodnevno da prepričavate, samo u kafani Naša Priča.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Naša Priča
Average rating:  
 1 reviews
 by Mila

Divan provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Naša Priča