• Dobanovačka 8
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Nesanica je popularna prestonička kafana koja se nalazi na adresi Dobanovačka broj 8, tačnije locirana je u neposrednoj blizini Gardoša. Nesanica kafana je mesto koje dobrom atmosferom i vrhunskom uslugom privlači pažnju velikog broja posetilaca, pa ne čudi zbog čega se smatra jednom od omiljenih kafana u gradu.

Kafana Nesanica rezervacije - online brzo i lako

Uz Beograd noću kafana Nesanica i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi kafana Nesanica rezervacije možete napraviti veoma brzo i lako, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, kao i putem aplikacije.

Zašto izaći u popularnu Nesanica kafanu 

Kafana Nesanica svojim gostima nudi jedinstveni spoj klupske i kafanske atmosfere, što je čini izuzetno specifičnom, tačnije jedinom u Zemunu koja pruža ovakav tip provoda. Nesanica je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Opis kafane Nesanica koja će vas oduševiti

Veoma bitne stavke vezane za kafanu Nesanica jesu besprekorna usluga, i veoma korektne cene. U kafani Nesanica moći ćete da se provodite bez brige o svom novčaniku, jer su cene zaista prilagođene svačijem džepu. Kapacitet kafane Nesanica je 150 ljudi, a ulaz – dobro raspoloženje! 

Kafana Nesanica okuplja ljude koji su pravi hedonisti, pa i čitavom kafanom uvek odiše velika doza pozitivne energije. Kafana Nesanica takođe se može pohvaliti velikom ponudom alkoholnih pića. Bogata ponuda inspirisaće sva vaša čula, i nesumnjivo vas inspirisati da vaš izbor prilikom biranja mesta za izlazak uvek bude upravo ova kafana. 

Enterijer u kafani Nesanica koji pleni 

Kafana Nesanica arhitektnonski je vrlo interesantna, što dozvoljava prilično jedinstven enterijer. Unutrašnjost kafane je u kombinaciji kamena i materijala od drveta, što čini da se ovde osećate vrlo prijatno i doprinosi toplini ambijenta. Nesanica kafana može da se pohvali sa šest manjih i dva velika separea, kao i mnoštvom pažljivo biranih detalja koji daju poseban utisak. Atmosfera je uvek maksimalno zagrejana, a osoblje vrhunsko.

Muzika koja se sluša u Nesanica kafani

Kafana Nesanica nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Na repertoaru kafane Nesanica nema tamburaša, već muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

Nesanica Beograd - lokacija na kojoj se nalazi ova kafana

Nesanica kafana je jedno od najpopualrnijih mesta za provod u Zemunu, a nalazi se u ulici Dobanovačka broj 8, u neposrednoj blizini Gardoša. Smeštena je na savršenoj lokaciji -  dovoljno blizu centra gradskih dešavanja, a opet dovoljno daleko od gradske vreve i gužve koja ume da ometa

Parking kod Nesanica kafane u Zemunu

Za sve one koji odluče da krenu u noćni provod sopstvenim automobilom valja napomenuti da Nesanica ne poseduje privatni parking. Ali svim dragim gostima ovog mesta na raspolaganju je ulični parking ispred kafane, gde mogu bezbedno ostaviti svoje vozilo dok uživaju u žurki do jutra.

Radno vreme kafane Nesanica 

Kada je u pitanju radno vreme Nesanica kafana je otvorena od 22:00h pa sve do 04:00h što je sasvim dovoljno vremena da svi ljubitelji noćnog provoda uživaju u sjajnoj atmosferi u ovoj, mnogima omiljenoj, gradskoj kafani. 

Nezaboravno i ludo iskustvo u vrhunskoj atmosferi kafane Nesanica koja odiše odličnom zabavom i pozitivnom energijom se podrazumeva. Ono što je sigurno, dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga propustite priliku za to u ovoj popularnoj beogradskoj kafani.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Nesanica
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

Najbolja Zemusnka kafana!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Nesanica