• Dobanovačka 8
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Nesanica je popularna prestonička kafana koja se nalazi na adresi Dobanovačka broj 8, tačnije locirana je u neposrednoj blizini Gardoša.

Kafana Nesanica svojim gostima nudi jedinstveni spoj klupske i kafanske atmosfere, što je čini izuzetno specifičnom, tačnije jedinom u Zemunu koja pruža ovakav tip provoda. Kafana Nesanica idealno je mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

Kafana Nesanica nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Na repertoaru kafane Nesanica nema tamburaša, već muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

Kafana Nesanica arhitektnonski je vrlo interesantna, što dozvoljava prilično jedinstven enterijer. Unutrašnjost kafane je u kombinaciji kamena i materijala od drveta, što čini da se ovde osećate vrlo prijatno i doprinosi toplini ambijenta. Atmosfera je uvek maksimalno zagrejana, a osoblje vrhunsko.

Takođe bitne stavke vezane za kafanu Nesanica jesu besprekorna usluga, i veoma korektne cene. U kafani Nesanica moći ćete da se provodite bez brige o svom novčaniku, jer su cene zaista prilagođene svačijem džepu. Kapacitet kafane Nesanica je 150 ljudi, a ulaz – dobro raspoloženje! Kafana Nesanica okuplja ljude koji su pravi hedonisti, pa i čitavom kafanom uvek odiše velika doza pozitivne energije. Kafana Nesanica takođe se može pohvaliti velikom ponudom alkoholnih pića. Bogata ponuda inspirisaće sva vaša čula, i nesumnjivo vas inspirisati da vaš izbor prilikom biranja mesta za izlazak uvek bude upravo kafana Nesanica. Ono što je sigurno, dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Nesanica