• Jovana Subotića 6
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 03:00h
  • Folk
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Novo Burence nalazi se u Zemunu na adresi Jovana Subotića 6, u istoj zgradi gde se nalazi i restoran Gurman. Ova mala kafana ima posebno toplu atmosferu u kojoj je svaki gost jednako važan, zato dođite i uverite se u to i sami. 

Kafana Novo Burence rezervacije -  online brzo i jednostavno

Za jedinstven provod u kafani Novo Burence  rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u ušuškanom ambijentu kafane Novo Burence rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kafane uvek popunjeni.

Novo Burence Zemun - opis kafane u koju ćete se zaljubiti 

Kafana Novo Burence Zemun krasi od 2016. godine, a za kratko vreme je postala jedna od vodećih beogradskih kafana u ovom delu grada zbog dobrog provoda koji se danima prepričava. Uz omiljenu čašicu žestine u kafani Novo Burence ćete moći i da zamezite sira, pršute i sličnih đakonija.

Novo Burence je mala kafana sa kapacitetom za 50-ak gostiju pa je atmosfera prilično intimna i topla.  U kafani će vas dočekati pravi rustični ambijent, četvrtasti stolovi koji odišu pravom kafanskom atmosferom u kojoj uživaju i gosti i ljubazno osobolje. 

Muzika koja se sluša u ovoj kafani

Novo Burence kafana neguje duh starih zemunskih kafanica, pa će vas ovde petkom i subotom dočekati akustična svirka sa klavijaturom. Na repertoaru će se naći starogradske numere, kvalitetni hitovi narodne muzike i domaćeg folka, ali se mogu čuti i numere popularnog domaćeg rocka i popa. 

Nema sumnje da će kafana Novo Burence biti pogodna za provod ljubitelja različite muzike, jer će se na taktove popularnih starogradskih hitova svi razgaliti. 

Novo Burence u Zemunu - zašto odabrati ovo mesto za provod 

Novo Burence je rustična i mala kafana u koju staje nešto više od 50-ak ljudi, dakle slobodno možemo reći provod za odabrano društvo. U ovoj kafani svaki gost može očekivati ljubaznu uslugu, veliki izbor pića kao i zakuski koja će pružiti uživanje svim čulima. 

Akustične svirke, i prijatan ambijent učiniće da vaš izlazak bude opušten i veseo. Ako ste željni dobre atmosfere u ušuškanoj kafani u zemunskim uličicama kafana Novo Burence je izbor sa kojim nema greške. 

Kafana Novo Burence - lokacija na kojoj se nalazi 

Kao što smo već rekli kafana Novo Burence nalazi se u Zemunu na adresi Jovana Subotića 6 u istoj zgradi kao i popularni zemunski restoran “Gurman”. Ovo je manja ulica do koje se stiže sasvim jasno, a čim ugledate znak biće vam jasno da se nalazite na pravoj adresi.

Kafana Novo Burence parking

Važna infomracija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom dođu u kafanu Novo Burence jeste ta da ovaj objekat ne poseduje privatni parking, ali je za sve drage goste na raspolaganju ulični parking neposredno pored kafane.

Radno vreme kafane Novo Burence 

Kafanu Novo Burence možete odabrati kao lokaciju za svoj provod petkom i subotom od 22:00 do 03:00h.

Rezervišite svoje mesto u ovoj kafani i uživajte u najluđem provodu!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Novo Burence
Average rating:  
 1 reviews
 by Milan Radakovic

Odlican provod u Zemunu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Novo Burence