• Dunavski kej bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:00h - 05:00h
  • Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Obrni Okreni u Dunavskoj bb uskoro će postati omiljeno okupljalište svih ljubitelja folk muzike i pravog boemskog provoda. Ova opuštena kafana na reci osmišljena je upravo za provode koji se pamte ceo život. U prelepom ambijentu uz omiljene pesme može se zabavljati 300 ljudi. Gde god se smestili u ovom objektu idealno ste pozicionirani da uživate u zabavi koja je osmišljena samo za vas. U skladu sa svojim afinitetima možete rezervisati separe, kafanski sto, barski sto ili visoko sedenje.

U ovoj kafani dopašće vam se sve. Brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati vaš najbolji prijatelj. Lako ćete zavoleti i enterijer, menadžment kafane se potrudio da za vas osmisli mesto koje neodoljivo podseća na zlatna boemska vremena, te će takav biti i provod najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv kafanski koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Čim uđete u kafanu Obrni Okreni prepoznaćete koliko je uloženo u kvalitet provoda koji će vas odmah osvojiti. Usluga je na vrhunskom nivou, sve što se ovde nudi ocenićete najvišom mogućom ocenom i rado dovoditi prijatelje da im pokažete idealno kafansko mesto koje ste otkrili i koje vam se u rekordom roku uvuklo pod kožu. Za sada će kafana raditi petkom i subotom od 23:30h do 05:00h, a u planu je da uskoro krene sa radom i utorkom i sredom. Iskusni muzičari, koji vole svoj posao odvešće vas u jednu kafanski avanturu koja će biti zanimljivija od svega što ste do sada iskusili.

Najpopularnije pesme uz koje se i mrzi i voli na repertoaru su kafane koja će vrlo brzo postati vaša druga kuća. Menadžment kafane će se potruditi da vam stalno priređuje nešto novo i zanimljivo, tako da će svaki vaš izlazak u ovu kafanu biti nova i neponovljiva avantura. Nemojte mnogo oklevati, uputite se na ovo mesto što pre, jer što ste priželjkivali od kafanskog provoda dočekaće vas u kafani Obrni Okreni.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Obrni Okreni
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Obrni Okreni