• Toplice Milana 15
    Beograd, Voždovac
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Ognjište nalazi se na adresi Toplice Milana 15 i predstavlja jedinstvenu kafanu koji se dosta razlikuje od široke beogradske ponude, posebno po konceptu. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente kafana Ognjište tek otvara svoja vrata.

Gosti kafane Ognjište mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja, a o raspoloženju gostiju će se posebno starati i vlasnica kafane, jedan od naših najlepših vokala, Zorica Marković koja će u kafani Ognjište svoje vrhunske glasovne mogućnosti i osećaj za samo najbolju zabavu rado i često podeliti sa svim dragim gostima.

Enterijer same kafane Ognjište je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom boemskog šarma. Kafana je ispunjena jednostavnim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima koje plene unikatnošću i simbolizmom.

U kafani Ognjište ćete naći sve: dobru pesmu i utočište, uslužno i besprekorno osoblje, pristojne  cene i dosta pozitivne energije. Kafana Ognjište će već nakon vaše prve posete postati vaše omiljeno mesto.

Kafana Ognjište je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 23h pa sve do 3h iza ponoći.

Kafana Ognjište je idealna za sve profile ljudi i zadovoljava svačije potrebe. Za sve vas koji slavite, tugujete, lumpujete. Za sve one koji traže utočište, ljubav, muziku i najbolji provod. Kafana Ognjište svojim gostima pruža maksimalno uživanje, ali i rame za plakanje, u svim čarima boemskog života.

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Kafana Ognjište je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju... Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom.

Dovoljno velika za sve koji vole dobar provod, kafana Ognjišteje kapaciteta oko 120 ljudi. Ali požurite i rezervišite svoje mesto jer je potražnja velika.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ognjište