• Toplice Milana 15
    Beograd, Voždovac
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Ognjište predstavlja jedinstvenu kafanu koji se dosta razlikuje od široke beogradske ponude, posebno po svom autentičnom konceptu. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente kafana Ognjište tek otvara svoja vrata i spremno vas dočekuje.

Kafana Ognjište rezervacije - online lako i brzo

Kafana Ognjište ima kapacitet od oko 120 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ove sjajne kafane, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana Ognjište Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u kafanu Ognjište?

Kafana Ognjište Beograd ima sve ono što krasi pravu kafansku atmosferu - dobru pesmu i utočište, uz uvek nasmejano, uslužno i besprekorno osoblje. Pristojne cene kafane Ognjište i pozitivna energija koja vlada u ovom lokalu predstavljaju najbolji moguć poziv da nas posetite. Već nakon prve posete, kafana Ognjište će postati vaše novo omiljeno mesto.

Izlazak u kafanu Ognjište predstavlja idealan provod za sve profile ljudi, jer zadovoljava potrebe istinskih zaljubljenika u autentični ambijent prave kafane. Za sve vas koji slavite, tugujete, lumpujete. Za sve one koji traže utočište, ljubav, muziku i najbolji provod. Kafana Ognjište svojim gostima pruža maksimalno uživanje, ali i rame za plakanje, u svim čarima boemskog života.

Ognjište kafana - opis lokala koji ćete voleti

Ognjište kafana neguje pravi boemski duh koji kombinuje odličnu muziku, sjajnu kafansku atmosferu i provod koji traje do kasno u noć. Gosti kafane Ognjište mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave kafanske pesme, koji su garant garant dobre zabave i besprekornog veselja.

Boemski šarm enterijera kafane Ognjište

Enterijer same kafane Ognjište je jednostavne arhutekture i dizajna, a opet ispunjava dozom boemskog šarma. Kafana je ispunjena jednostavnim i prirodnim komadima nameštaja i sitnim dodacima koje plene unikatnošću i simbolizmom. Autentična unutrašnjost kafane čini da se gosti lokala osećaju prijatno i da uživaju u svom izlasku.

Muzika u kafani Ognjište - poseban štimung Zorice Marković

O raspoloženju gostiju će se posebno starati i vlasnica kafane, jedan od naših najlepših vokala, Zorica Marković, koja će u kafani Ognjište svoje vrhunske glasovne mogućnosti i osećaj za samo najbolju zabavu rado i često podeliti sa svim dragim gostima. Prava kafanska pesma sa boemskim šmekom očekuje sve goste našeg lokala, pa ne čudi što se gosti sa osmehom vraćaju kafani Ognjište.

Kafana Ognjište adresa

Kada je u pitanju kafana Ognjište adresa ovog renomiranog lokala je Toplice Milana 15. Odlična lokacija na kojoj se kafana nalazi čini ovo mesto omiljenim mestom za druženje, provod i sastanke, pa tako okuplja goste svih generacija, a upravo to je ono što je preporučuje u odnosu na druge beogradske kafane.

Kafana Ognjište Beograd - parking u blizini lokala

Kafana Ognjište Beograd ne poseduje sopstveni parking, ali se gosti lokala mogu parkirati u okolnim ulicama, u neposrednoj blizini lokala. Ukoliko želite da u kafani Ognjište provod upotpunite alkoholnim pićima, preporučuje se dolazak alternativnim sredstvima prevoza, bilo da su u pitanju gradski prevoz ili taksi vozila.

Ognjište kafana - radno vreme

Kafana Ognjište je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne muzike u kojoj mogu da uživaju od 23h pa sve do 3h iza ponoći. Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. 

Kafana Ognjište je uvek pravi izbor - za provod sa prijateljima, sa partnerom, za uživanje u porodičnom slavlju. Ovde ćete garantovano pronaći svoj kutak, i već prilikom prve posete postati potpuno opčinjeni ovim mestom. Uz Beograd noću, rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u ovoj sjajnoj kafani!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ognjište
Average rating:  
 1 reviews
 by Marina

Cesto dolazimo u Ognjiste, uvek je prijatno


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ognjište