• Savski nasip bb
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Ona Moja Na Vodi je novootvorena prestonička kafana, locirana kod Brankovog mosta sa gradske strane. Kafana Ona Moja Na Vodi predstavlja letnju varijantu najpopularnije beogradske kafane Ona Moja, koja se nalazi na Vračaru. Ukoliko ste voleli da se dobro provodite u zimskoj kafani Ona Moja, onda je red da se samo preselite na splav i nastavite sa dobrim provodom.

Leto je spremno za kafanu na vodi. Kafana Ona Moja Na Vodi idealna je za sve profile ljudi i zadovoljava svačije potrebe. Savršeno je mesto ukoliko tugujete, ukoliko slavite, ili samo želite da se opušteno provedete sa prijateljima i pobegnete od rutine svakodnevnice. Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana Ona Moja Na Vodi upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu. Svojim gostima pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Veliki izbor alkoholnih pića, po pristupačnim cenama, učiniće da se ovde rasterećeni provodite do kasno u noć. U ponudi su izvanredna vina i rakije, koje obavezno morate probati.

U zavisnosti od toga kog dana posetite kafanu Ona Moja Na Vodi, možete uživati u pop ili folk muzici, ali ono što je sigurno jeste da se nećete pokajati. Muzički program zadovoljava visoke standarde i pruža gostima neverovatno uživanje u pažljivo odabranom repertoaru.

Usluga u kafani Ona Moja Na Vodi je besprekorna, gosti uvek fenomenalno raspoloženi, a svaka noć prepričavana dugo!

Kafana Ona Moja Na Vodi radi čak pet dana u nedelji, svake srede, svakog četvrtka, petka, svake subote i nedelje, i apsolutno svakog dana pruža nezaboravan provod.

Kapacitet gostiju je oko 200 ljudi. "Za razliku od porodice, u kafani vas vole zbog vaših mana, a ne vrlina", tako da svi su dobrodošli, i više nego voljeni! Ne propustite uživanje u najlepšoj kafani na Savi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ona Moja Na Vodi
Average rating:  
 1 reviews
 by milica

najbolja kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ona Moja Na Vodi