• Vojvode Šupljikca 31a
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Program kafane

UTORAK 25. Septembar
Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović

SREDA 26. Septembar
Stoja

ČETVRTAK 27. Septembar
Ljuba Perućica i Dragica Zlatić

PETAK 28. Septembar
Progresiv Bend

SUBOTA 29. Septembar
Martin Ajdarević

PONEDELJAK 01. Oktobar
Hitovi kao nekada - DJ Luka

Provod u Kafani Ona Moja – za vrele zimske noćne provode!

Svi ljubitelji boemskog života znaju da je zima doba kada se provod i ljudi željni istog sa splavova sele u najpopularniju beogradsku kafanu, kafanu Ona Moja, koja se nalazi na Vračaru.

Kafana Ona Moja se nalazi na adresi Vojvode Šupljikca broj 31a i idealno je mesto za sve one koji istinski vole samu instituciju kafane i traže neponovljiv noćni provod u Beogradu.

Rezervacija za mesto više u Kafani Ona Moja

Ono što ovu kafanu izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija pristupačnih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše.
U Kafani Ona Moja čeka vas izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje. Ovo sve je čini jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu.

Rezervacije za Kafanu Ona Moja veoma brzo se popunjavaju, pa se na samo veče noćnog provoda uvek traži mesto više. Skupite ekipu na vreme, jer je ovo popularna lokacija i za devojačke i momačke večeri, pa su često mesta rezervisana za veće grupe. Što je s druge strane još jedan garant fenomenalne i pozitivne energije i veselja koje ćete tamo zateći.

Muzika u Kafani Ona Moja

Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta. Sve je podređeno usijanoj atmosferi i trenutnoj energiji.

U kafani Ona Moja možete popiti po koju, zapevati ili pak opušteno igrati i plesati. Često se u stilu beogradskih provoda ovde vode i filozofski razgovori o smislu života, pa su zdravice posvećene apsolutno svemu, a tako nekako i treba da bude.

Enterijer Kafane Ona Moja

Ono što je sigurno, dolaskom u Kafanu Ona Moja nećete pogrešiti.
Kafana je kapaciteta je od oko 300 ljudi. Provod uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano kvalitetno osvetljenje, poželećete da ne izlazite iz ove kafane i neretko ćete se tu zadesiti i u sred fajronta.

Kafana Ona Moja idealna je ukoliko slavite neki bitni momenat, ukoliko zbog nečega tugujete ili pak lumpujete. Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu", a kafana Ona Moja upravo to želi da bude - najlepše mesto na svetu, dok mnogima to već jeste.

Život se slavi događajima i iskustvima, a ne stvarima, zato gosti ove beogradske kafane nesebično dele život, strast prema životu (a često i jedni prema drugima).

Usluga “One Moje”

Kafana Ona Moja se može pohvaliti i izuzetno profesionalnim osobljem, besprekornom uslugom kao i pristupačnim cenama. Nećete morati da razmišljate sve vreme o novcu dok se budete provodili uz ukuse domaćih i stranih vina, piva, rakija i žestokih pića.
Uz bogat izbor koji zadovoljava goste različitih ukusa, provod je nezaobilazan.

Radno vreme Kafane Ona Moja

“Ona moja” radi 7 dana u nedelji.

“Ona” će za vaše boemsko uživanje otvoriti vrata u periodu od 22h do 3h iza ponoći.

Zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja teško se ulazi “sa ulice” mada svi uvek žele da vam priušte dobar i kvalitetan provod u Beogradu. Ipak, potrudite se da isplanirate noćni provod unapred, posebno tokom zimskih dana.

Rezervacije su obavezne.

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Ona Moja

Mapa - Kafana Ona Moja

instagram feed