• Grobljanska 9
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Ona je novi naziv popularne kafane Ona, a ne neka druga. Kafana Ona se nalazi u Zemunu u ulici Grobljanska 9 i jedino je Ona apsolutni gospodar atmosfere u ovoj omalenoj vojvođanskoj kući na Gardošu, ušuškana odmah pokraj kule.

Neobičan naziv kafane je apsolutno adekvatan atmosferi u ovom specifičnom objektu za noćni provod. Kafana Ona je jedna jedinstvena priča, originalno osmišljena i sprovedena od početka do kraja.

Kafana Ona je bogata neobičnim, interesantnim detaljima, koje najmanje očekujete, što je zasluga kreativnih ljudi koji stoje iza nje. Zagarantovano dobar provod uz muziku uživo.

Ukoliko želite da budete gost kafane Ona, neophodno je da usvojite neka pravila kluba, a verujte nam, ova pravila ćete obožavati:

Pravilo 1: Kafana Ona je zamišljena kao ženska kafana koja omogućava slabijem polu da se opusti, uživa i oseća kao najvažniji gost. Jer one to i jesu.

Pravilo 2: Pre svega, da bi vam ulaz u kafanu Ona bio omogućen, obavezno je da minimum  jedna “ona” bude u vašem društvu.

Pravilo 3:  Žene na stolu, žene pod stolom, srča okolo, devojke se pridržavaju za plafon, a muškarci u čudu. Po ovom pravilu samo “ona” može da se penje na stolice i stolove da bi igrala.

Pravilo 4: Muškarci su u obavezi da svoja osećanja, ponašanja i navike prilagode na način na koji će se to samo njoj dopasti, tako da, samo u kafani Ona možete biti kavaljeri i pravi muškarci.

Pravilo 5: Muškarci s utu da svojim raspoloženjem, pesmom o ponašanjem omoguće da “ona” bude maksimalno zadovoljna boravkom, u kafani Ona.

Pravilo 6: U celoj kafani samo “ona” ima povlašćen status, čak i u redu pred toaletom.

Pravilo 7: Imaju i neprikosnoveno pravo da "maltretiraju" osoblje, kao i muškarce oko sebe.

Pravilo 8: Svi ste dobrodošli , ukoliko sa sobom ponesete dobro raspoloženje i adekvatnu sumu novca. Momci, nećete valjda dozvoliti da vam sve “ona” plaća?!

Pravilo 9:  Kafana Ona prima goste dok se ne napuni (čak i za stajanje ), zato su rezervacije veoma neophodne, jer je posećenost i popularnost za sve "one" izuzetna! U suprotnom, preporuka je da dođete ranije i zauzmete mesto. Ipak je kafana Ona mala kafana.

Pravilo 10: Poslednje pravilo One, koje treba da poštujete, jeste njihova želja da svoje raspoloženje iz kafane ne prenosite na ulicu i parking. Kafana Ona je je pod stalnom prismotrom i budnim okom komšija koji jedva čekaju da je zatvore, zato, da bi vas Ona čekala i dalje na istom mestu, poštujte ovo pravilo.

Sad možete da uživate, da se veselite, pevate, družite, volite… Prijatan ambijent i pristupačne cene uz uvek raspoloženu živu svirku, su nešto čemu ne možete odoleti. Kafana Ona, otvara vrata za sve miljenike dobrog provoda, ali samo u pratnji bar jedne miljenice – one.

Živa muzika je glavni začin fantastičnoj atmosferi i u kafani Ona. Svakog vikenda kafana Ona i ozvučeni bend očekuju vas spremni za najbolji provod u gradu! Muzičari sviraju uglavnom na žičanim instrumentima, a tu je i jedna, ali vredna harmonika. U kafani Ona, svakog dana ima nekih iznenađenja, zato ne propustite.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ona
Average rating:  
 1 reviews
 by bilja

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ona