• Omladinskih Brigada 18a
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Perper Merak. Lokacija ove popularne kafane je na Novom Beogradu, tačnije na adresi  u Omladinskih Brigada18a. Radno vreme kafane je od 22:00h  do 05:00h.

Kafana Perper Merak ima veoma lep i prijatan ambijent, u pitanju je prava meračka kafana koju ćete lako zavoleti i kojoj ćete se redovno vraćati. Kafana Perper Merak je svetla i prostrana, boje su tako uklopljene da projektuju osećaj svežine, zbog kojih ćete se u kafani Perper Merak osećati veoma prijatno i razdragano. Kafana poseduje 400 mesta, a možete da birate između kafanskog stola, barskog stola i separea.

Osoblje kafane je izuzetno profesionalno i pre svega gostoljubivo, sa njima ćete se osećati kao da ste kod kuće, jer kafana Perper Merak projektuje dragocenu domaćinsku atmosferu, zbog koje ćete poželeti da iz kandži njenog provoda ne iskliznete nikada.

Cene u kafani Perper Merak su veoma povoljne i pristupačne, pa ne morate da brinete o svom džepu.

Repertoar koji se ovde nudi autentično kafanski, onaj koji tražite kada god pomislite na kvalitetnu kafansku zabavu. Kafana Perper Merak nudi baš to, njeni izvođači poznaju pravi narodnjački repertoar i pogodiće svaku pesmu koju volite kao i momenat kada treba da je izvedu.

Od kafane Perper Merak nemoguće je sakriti osećanja, ona je kraljica emocija i skrivenih želja, dopreće do vas znalački onako kafanski i pružiti vam sve što od idealnog provoda očekujete, čak i više od toga. Kafana Perper Merak i svi njeni sadržaji osmišljeni su baš za vas i vaše kafanske potrebe, sa ovom kafanom nema ni zabušavanja, ni lošeg provod.

U kafani Perper Merak sve su čaše prave, svaki sto je baš onaj za kojim se najbolje luduje, ovde će vam pevačica zapevati baš onako kako i dolikuje kafanama istinski i iz duše i vi ćete to kafansko savršenstvo lako prepoznati, jer kafana Perper Merak je baš to prava, savršena srpska kafana.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Perper Merak
Average rating:  
 1 reviews
 by Aleksandar

Hrana izvrsna


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Perper Merak