• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Pijana Lađa se nalazi na jednom od najpopularnijih mesta za letnji provod u Beogradu, na obali Save kod ušća, sa fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu. Na ovom keju postoji veliki izbor splavova sa različitim vrstama muzike, a ukoliko želite opuštenu kafansku atmosferu i tokom letnjih meseci onda kafana Pijana Lađa može da bude pravi izbor za Vas.

Ušuškan prostor na fenomenalnoj lokaciji, prihvatljive cene pića i uvek raspoloženo osoblje jedni su od glavnih aduta ove kafane na vodi. Spoj tradicionalne kafane i splava na reci idealan je u letnjem periodu, čime iz godine u godinu sve više dobija na popularnosti. Kafana Pijana Lađa pruža Vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu narodnu i popularnu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Usluga je na vrhunskom nivou, a sve što se ovde nudi ocenićete najvišom mogućom ocenom i rado dovoditi prijatelje da im pokažete idealno kafansko mesto koje ste otkrili i koje Vam se u rekordom roku uvuklo pod kožu.

Ova kafana odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Prelep ambijent kafane Pijana Lađa, prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš ovaj splav treba posetiti.

Beograd je ovim splavom postao bogatiji za još jedno mesto za odmor i zabavu, na oduševljenje svih istinskih ljubitelja pravog kafanskog provoda. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje. Rezervišite vaše mesto u kafani Pijana Lađa što pre i pratite naš portal kako biste bili obavešteni na vreme o programu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Pijana Lađa