• Skadarska 40
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Pivnica Skadarlija nalazi se u Skadarskoj ulici broj 40. Ovo je kafana u srcu Beograda, sa potpuno drugačijim konceptom od svega na šta ste do sada navikli.

Kafana Pivnica Skadarlija u ovoj novoj sezoni provoda, pripremila vam je za početak pravu kafansku atmosferu i sjajan muzički program tri dana u nedelji, tačnije, petkom, subotom i nedeljom. Spremite se za hitove tamburaša, bendova, atmosferu "do jutra", i još mnogo iznenađenja.

Ovo je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do četiri časa iza ponoći. Kafana Pivnica Skadarlija postoji samo za boeme, ljude punog srca i umetničkog karaktera koji prosto znaju da uživaju.

Ovde će vas sačekati jako povoljne i pristupačne cene pića, raspoloženo i nasmejano osoblje, ali i ljudi koji će vas definitivno privući da se iznova vraćate u ovu boemsku kafanu. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Dorćolu.

Kafana Pivnica Skadarlija je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Pivnica Skadarlija je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. U kafani Pivnica Skadarlija možete rezervisati pult, barski sto i kafanski sto.

Menadžment kafane Pivnica Skadarlija učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - Pivnica Skadarlija je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… Kafana Pivnica Skadarlija vas čeka, dobrodošli.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Pivnica Skadarlija