• Skadarska 40
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Pivnica Skadarlija nalazi se u Skadarskoj ulici broj 40. Ovo je kafana u srcu Beograda, sa potpuno drugačijim konceptom od svega na šta ste do sada navikli.

Kafana Pivnica Skadarlija u ovoj novoj sezoni provoda, pripremila vam je za početak pravu kafansku atmosferu i sjajan muzički program tri dana u nedelji, tačnije, petkom, subotom i nedeljom. Spremite se za hitove tamburaša, bendova, atmosferu "do jutra", i još mnogo iznenađenja.

Ovo je idealno mesto zabave, posebno za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do četiri časa iza ponoći. Kafana Pivnica Skadarlija postoji samo za boeme, ljude punog srca i umetničkog karaktera koji prosto znaju da uživaju.

Ovde će vas sačekati jako povoljne i pristupačne cene pića, raspoloženo i nasmejano osoblje, ali i ljudi koji će vas definitivno privući da se iznova vraćate u ovu boemsku kafanu. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane na Dorćolu.

Kafana Pivnica Skadarlija je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Pivnica Skadarlija je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. U kafani Pivnica Skadarlija možete rezervisati pult, barski sto i kafanski sto.

Menadžment kafane Pivnica Skadarlija učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - Pivnica Skadarlija je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… Kafana Pivnica Skadarlija vas čeka, dobrodošli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Pivnica Skadarlija
Average rating:  
 1 reviews
 by Nevena

Tamburicaaa


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Pivnica Skadarlija